Luk

AaB-chef vil arbejde aktivt for Rinne-salg

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (19/07)
bet365 1,95 3,50 3,80
Oddset 2,00 3,70 3,60
YouBet 1,95 3,65 3,80

Jacob Rinne fortjener at få chancen internationalt, siger AaB-sportschef Inge André Olsen, der vil arbejde aktivt for et salg.

AaB-keeper Jacob Rinne har tidligere givet udtryk for, at han gerne vil prøve sig af på en højere hylde, og det kan han meget vel få muligheden for inden længe.

I hvert fald er AaB-sportschef Inge André Olsen bestemt ikke afvisende over for at sælge den 27-årige svensker denne sommer.

Sportschefen fortæller bold.dk, at man vil arbejde aktivt for et salg af Rinne.

- Vi har en plan om, at Rinne skal videre på et tidspunkt, men man kan ikke altid styre, hvornår der kommer en klub, som er villig til at lægge de penge på bordet, som kræves.

- Men vi har et fælles mål om, at han skal sælges fra AaB. Han er en fantastisk målmand, som fortjener at få en chance internationalt.

- Jeg tror, at både Rinne og vi tænker, at kommer der en klub, som er interessant for begge parter, så skal vi finde ud af et salg, siger Inge André Olsen til bold.dk.

Og det kan være allerede denne sommer?

- Ja, det kan det, selvom det er en speciel tid med corona, hvor mange klubber har udfordringer. Jeg ved ikke, hvordan sommervinduet bliver, men det vil være helt naturligt, at andre klubber er interesserede i Rinne, og at der kan komme noget denne sommer, svarer AaB-chefen.

Med to år tilbage af kontrakten er det vel også et godt tidspunkt at sælge i forhold til prisen?

- Ja, det vil det være. Han har gjort det godt, og han kommer til at gøre det endnu bedre, så det er spørgsmålet, hvor længe vi kan beholde ham. 

- Rinne og AaB tænker i samme retning, og det er, at vi skal arbejde aktivt for et salg, fortæller Inge André Olsen.

Jacob Rinne kom til AaB fra Gent i 2017 og har sidenhen spillet 97 kampe i den bolsjestribede trikot.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

AaBager 07:09          
Rinne er god, men kunne være endnu bedre, hvis han får skåret ned på de blunder, der lidt for ofte har kostet mål. Har ingen ide om, hvad kan kan sælges for, men umiddelbart vil et salg i Abildgård-klassen være mere end godkendt
Sukkermus 08:01          
"bla bla.. han fortjener... bla bla.. han er god.... bla bla.. vi vil gerne som klub"

lad mig lige oversætte.

"Rinne har 2 år tilbage af kontrakten, han har fortalt os han ikke vil forlænge med AaB så hvis vi vil tjene penge er det lige nu og her!!!

VI SKAL have ham solgt, vi tager imod alle åbne bud"
Mdeden 08:16          
@Aabager
Synes jeg har læst at abildgaard gav 15 mil. Nu kan man læse din kommentar på flere måder, men jeg tænker at Aab nok også er glad det halve?
YouKnowIt 08:47          
Har ingen ide om, hvad kan kan sælges for, men umiddelbart vil et salg i Abildgård-klassen være mere end godkendt
Med corona in mente tror jeg, vi skal være glade for en pris mellem 5-10 millioner. Det afhænger selvfølgelig også af, hvilke klubber der har interesse, men jeg forestiller mig, vi er omkring den pris.
Tanken 10:22          
AaBager skiver jo mere end tilfredse og det har du så sandelig ret i. Jeg synes faktisk ikke han er så imponerende som han nogen gange er blevet gjort til, og jeg tvivler på at interessen er stor. Målmænd skal nok blive solgt, men det kan sagtens være han skal være tilfreds med at sidde på bænken i udenfor Skandinavien
JytteRolf 11:24          
Det lyder også mere som om de gerne vil af med ham for at give Andreas Hansen chancen, da han er bedre.
Peter Nielsen 14:58          
Tror også Sukkermus ramte den ret godt.
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli