Luk

AaB-direktør om stenkast: Det vi vil til livs

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF 2-5
Superligaen Grundspil
9' 0-1 Jakob Bonde
45' 0-2 Younes Bakiz
45' 1-2 Louka Prip
51' 1-3 Justin Lonwijk
69' 1-4 Clint Leemans
76' 2-4 Milan Makaric
79' 2-5 Mads Lauritsen

En rude i en Viborg-fanbus blev knust af en sten, da bussen mandag ankom til kampen mod AaB. AaB-direktør Thomas Bælum ærgrer sig over hændelsen, som ikke hører til omkring Superligaen.

Da en bus med Viborg-fans mandag aften ankom til Aalborg Portland Park forud for kampen mod AaB, blev en rude knust af en sten, der blev kastet mod bussen.

Efter kampen fordømte flere spillere stenkastet, og nu udtrykker AaB-direktøren Thomas Bælum også ærgrelse over hændelsen.

I et interview med B.T. peger han på, at det netop er den slags hændelser, men gerne vil til livs omkring superligakampe.

- Det er sådan noget, vi gerne vil til livs i den danske Superliga. Det, vi forsøger at bygge op, er jo den stemning, der var inde på stadion, selvom det var en hård dag på kontoret. De gjorde det helt fantastisk, men alt det andet, vil vi jo gerne væk fra, siger Bælum til B.T. og tilføjer, at han også tager kraftigt afstand fra det.

Søndag var der også store uroligheder i forbindelse med superligakampen mellem Brøndby IF og FC København. Her blev der blandt andet åbnet 61 sager om vold mod politifolk, kunne Københavns Vestegns Politi melde ud mandag.


Af Jonas Dalgård

13 kommentarer

Justwinbro 09:32          
Pinligt opførsel. Mon ikke at stenkastet var en lille hævn efter sidste møde i Viborg, hvor en flok Viborg fans kom over og spillede op til AaB fansene efter kampen og politiet måtte skille dem ad.
Det undskylder det dog ikke.
Ærgerligt at en ellers så god opbakning trods en elendig kamp skal overskygges af denne her episode. Pinligt.
Jakobsen86 09:36          
Pinlig aften for klubben og fanscenen. Især fanscenen skal også se indad. Smadret busrude og fremfor at bruge kræfterne på at støtte AaB var der åbenbart vigtigt at bruge tribunen til at sende bromance til sine svenske venskabshooligans.
Alabu 09:51          
Pinlig aften for klubben og fanscenen. Især fanscenen skal også se indad. Smadret busrude og fremfor at bruge kræfterne på at støtte AaB var der åbenbart vigtigt at bruge tribunen til at sende bromance til sine svenske venskabshooligans.
Vi kan godt blive enige om, at en smadret busrude er uacceptabelt. Men at sige, at fansene ikke brugte kræfterne i løbet af aftenen på at støtte holdet er decideret tåbeligt, sorry. Stort set hele Vestribunen gyngede hele kampen igennem, selv da holdet var bagud 2-5.
NeverDefeated 10:15          
Pinlig aften for klubben og fanscenen. Især fanscenen skal også se indad. Smadret busrude og fremfor at bruge kræfterne på at støtte AaB var der åbenbart vigtigt at bruge tribunen til at sende bromance til sine svenske venskabshooligans
Fanscenen skal se indad? Der var fremragende stemning kampen igennem.
Busruden blev smadret et kvarter før kampstart hvor Vesttribunen var på plads på stadion.

"Vigtigt at bruge tribunen til at sende bromance til sine svenske venskabshooligans."

Jeg håber fandme du sidder med en rigtig dårlig smag i munden. UB er ikke nogen hooligan-gruppe, og der blev sendt en sidste hilsen til en 23-årig der på tragisk vis gik bort sidste uge. Idiot.
Kimbkristensen 10:50          
Nok er jeg ikke Aab fan, men at kalde dem hooligans og sige, at de ikke brugte deres kræfter på tribunen er decideret dumt.
Der var gang i de fans og støtten til holdet hele kampen igennem. Også ved 2-5.
Af en flok komplet idioter brugte tid på, at smadre den rude og skabe sig som indavl, det har ikke meget med stemningen på stadion i går at gøre.
Flot opbakning trods en lorte kamp og et skidt resultat set med Aab briller.
Redbyheart 11:34          
Opbakningen på stadion var i top. Men at opføre sig som aberne i KBH er under lavmålet.
Juniorx 11:43          
Gad vide hvornår BIF kommer med lignende udmelding.

Mit indtryk er at de er total konfliktsky i forhold til egne fans.

Det klæder sgu Aab og Fck at tage afstand og sige klart fra når "fans" laver den slags ting.
BIF siger bare at de er i løbende dialog med politiet, og så sker der ikke en skid før næste omgang fanoptøjer.

Klubberne kan jo i bund og grund ikke ændre på enkelte tumpers opførsel, men man kan lade det have konsikvenser, så det forhåbentligt kun sker en gang.

Dem i BIF kommer jo igen og igen
Mandag 29. november