Luk

AaB-direktør: Uklar lov er en tikkende bombe

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

AaB - AGF
Superligaen Grundspil (04/10)
Bet25 2,75 3,50 2,50
YouBet 2,70 3,50 2,50
Oddset 2,80 3,50 2,45
bet365 2,62 3,40 2,55

Thomas Bælum afviser, at AaB bevist har forsøgt at omgå den nye kviklånslov, som han kalder uklar og noget, der kan blive en tikkende bombe.

Alliancen mod Spilafhængighed har anmeldt AaB for at bryde den nye kviklånslov, fordi AaB både har Spar Nord og Mr Green som sponsor på trøjen.

Formand for Alliancen mod Spilafhængighed Sune Røper udtaler, at han finder det problematisk, at AaB bevist forsøger at omgå en lov, men den anklage er AaB-direktør Thomas Bælum ikke enig I.

- Vi forsøger ikke at omgå noget, vi forsøger at tilpasse os den uklare lovgivning, der er, siger Thomas Bælum til bold.dk og fortsætter:

- Betting og store banker har gået hånd og hånd i mange år, og vi prøver ene og alene at tilpasse os, så vi ikke kommer i karambolage med lovgivningen, indtil den forhåbentlig snart bliver præciseret. Ellers har det helt andre konsekvenser for vores industri, og så vil det være et helt andet produkt, man får.

- Jeg håber, at man hurtigst muligt får kigget på lovgivningen, så vi fortsat kan have finansielle stærke institutioner, der ikke har noget med kviklån at gøre, sammen med en betting-industri, som er en stærk partner inden for fodboldbranchen.

- Forhåbentlig får man kigget hurtigt på det, for ellers er det en tikkende bombe, siger Thomas Bælum.

AaB-direktøren ærgrer sig over anmeldelsen, og han opfordrer endnu en gang til, at der bliver kigget på lovgivningen så hurtigt som muligt.

- Det er selvfølgelig en træls sag, og jeg håber, at man får kigget på den her lovgivning og får præciseret, hvad det drejer sig om

- Vi tror stadig ikke på, at det har været meningen at tage store og stærke finansielle institutioner, som vi blandt andet har på brystet, og sidestille dem med kviklån. 

- Jeg tænker ikke, at der er det, der har været hensigten, og derfor tror jeg stadig, der kommer en præcisering, så det kan gå hånd i hånd i en industri, der, uanset hvordan vi vender og drejer det, er stærkt afhængig af betting-industrien.

- Formuleringen er meget uklar, og vi er blevet rådgivet til, at så længe vi gør, som vi gør, så er det inden for rammerne – ellers havde vi selvfølgelig ikke gjort det, understreger Thomas Bælum.

På AaB's trøje er Spar Nord-logoet på brystet, men Mr. Green er at finde i nakken.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Onsdag 30. september