Luk

AaB er detaljer fra salg af Okore til udlandet

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - AaB
Superligaen Grundspil (03/03)
Bet25 3,20 3,35 2,19
Oddset 3,35 3,40 2,20
bet365 3,25 3,50 2,15

AaB meddeler på deres hjemmeside, at de har givet Jores Okore lov til at rejse afsted til en udenlandsk klub, hvor de sidste par detaljer i en transfer skal på plads. 

I gennem det netop overståede transfervindue har Jores Okore været meldt på vej væk fra AaB, hvor sportschef Inge Andre Olsen også har indrømmet, at man arbejdede på et salg. 

Det ser nu ud til at være ved at falde på plads. I hvert fald skriver klubben på deres hjemmeside, at de har givet den 28-årige stopper lov til at rejse hen og færdiggøre transferen med en specifik udenlandsk klub. 

- Fra vores side går forhandlingerne positivt, hvorfor vi har givet Jores tilladelse til at rejse, så han og den respektive klub kan få bragt de sidste detaljer i orden, siger Inge Andre Olsen. 

B.T. har tidligere skrevet, at kinesiske Changchun Yatai er interesseret i stopperen. I Kina lukker transfervinduet først den 26. februar. 

Jores Okores kontrakt med AaB udløber til sommer. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen

14 kommentarer

AaBager 14:14          
Fedt for Okore han kommer på eventyr og får lidt mønt for talenterne.
DRUSNIBASSEN 14:41          
Det bliver godt at komme af med en af de mest usympatiske spillere i AaB’s historie.

Bliver også godt for de øvrige spillere.
Dr Phil 14:42          
Det er selvfølgelig rigtig godt at få lidt kroner for Okore, men derudover er der jo uden tvivl også en god signalværdi i at det rent faktisk lykkes at sælge en spiller man laver en kort forlængelse med, med udgangspunkt i at han skal sælges inden den udløber. Det er noget som helt klart kan give bonus senere, når man står i samme situation med andre spillere. Måske allerede til sommer med Lukas Klitten.

Derudover var Okore vel lidt til overs, nu hvor vi kun spiller med 2 midterforsvarere. Ross skal ikke skubbes for langt tilbage i køen, og Prijovic skal vel også på et tidspunkt have chancen for at bevise sig. Derudover kan Pallesen vel også vikariere, hvis vi skulle være så uheldige at have 3 af de andre ude.

Endnu engang rigtigt godt arbejde af Inge.
buffon 15:23          
Forstår ikke alle dem der er og har været så negative mht Okore... han har faktisk
været en af de få der har vist en helhjertet indstilling og kampmoral for Aab, ja der
har været nogle svipsere nogen gange, men altid været en stærk klippe i forsvaret...
ToonInStoke 15:26          
En ting er at få penge for ham, en anden ting er at slippe for en uden tvivl tung post i lønbudgettet.
matteotti 15:46          
Al held og lykke til Okore i det færøske... Håber han formår at få spilletid
Erikbjarnepedersen@gmail.com 16:40          
Drusnibassen, dit skriv fortæller mere om dig end om Okore. Du kommer med en nederdrægtig påstand som du hverken forklarer eller begrunder. Hvis man laver et opslag med et sådant indhold har man en forpligtelse til at belyse hvad man bygger sin påstand på. Vedr. Okore er der kampe han har været AaB bedste og kampe hvor han har været den ringeste. Held og lykke til Okore !
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar