LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

AaB er i pokalkvartfinalen efter vild slutspurt

| Sydbank Pokalen | 26 kommentarer
AaB er i pokalkvartfinalen efter vild slutspurt
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - FC Helsingør 2-1
Sydbank Pokalen
20' 0-1 Jores Okore
90' 1-1 Yann Rolim
90' 2-1 Edison Flores
Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement
AaB vendte 0-1 til 2-1 på to vanvittige minutter, da klubben onsdag mødte FC Helsingør i DBU Pokalens ottendedelsfinale.

AaB tog onsdag aften imod FC Helsingør i DBU Pokalens ottendedelsfinale, og der var altså en plads i pokalkvartfinalen på spil.

De to mandskaber stillede op i stærke opstillinger på Aalborg Portland Park. Hos hjemmeholdet var folk som Edison Flores, Jores Okore og Pavol Safranko med fra start, mens FC Helsingør stillede med blandt andre Patrick Olsen og Adnan Mohammad.

Det blev dog aldrig nogen køn kamp i Aalborg. Edison Flores kom frem til første AaB-mulighed efter 12 minutter, da han forsøgte sig fra distancen. Afslutningen skabte dog ikke store problemer for Mikkel Bruhn i Helsingør-målet.

FC Helsingør havde ikke meget at skyde med, men efter 20 minutter var det alligevel nordsjællænderne, der kom foran. 

Tobias Christensen sendte en bold ind foran mål, hvor Jores Okore kom til at prikke bolden i eget net, og så var Helsingør på kvartfinale-kurs.

Flere store chancer blev det ikke til. AaB's Oliver Abildgaard fik dog sparket på mål kort før pausefløjt, men midtbanemanden sendte bolden langt forbi mål.

Efter pausen begyndte især Yann Rolim at vise tænder for AaB. Efter 50 minutter forsøgte han sig med en fin afslutning, som Mikkel Bruhn dog fik reddet på fornem vis ved den ene stolpe.

Samme Rolim kom efter 62 minutter frem til en ny afslutning. Efter indlæg fra Edison Flores forsøgte han sig med en flugter, som dog kravlede forbi mål.

Undervejs i anden halvleg blev Jannik Pohl skiftet ind, og efter 88 minutter kom han helt fri til et hovedstød, som han sendte langt, langt forbi mål.

Men så satte AaB ellers slutspurten ind. I det sidste ordinære spilleminut hamrede Yann Rolim bolden i kassen på en helflugter og pustede liv i AaB's pokalhåb.

To minutter senere brændte det igen på foran Helsingør-kassen, og til sidst endte bolden hos Edison Flores, som med et flot udført spark sendte bolden helt op i hjørnet af Helsingør-kassen.

AaB prøvede sågar at udbygge føringen yderligere, men det blev ved 2-1, og AaB er dermed videre til pokalkvartfinalen efter en flot, flot slutspurt.

Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

26 kommentarer

Koncernservice 19:41          
Vanvittigt ringe af Helsingør.
hatafmug 19:43          
Kedelig kamp men vild afslutning. Vildt hvor meget Okore er faldet i niveau de sidste par år, det er faktisk helt vildt.
Alfonso 19:44          
Hold kæft en kamp!
Matti89 19:44          
Helsingør er og bliver amatører.
Niccen 19:46          
Ja især Helsingørs venstreside så svag ud mod slutningen.

AaB fansene skal nyde deres efterår.

Pivheldige af flere omgange i pokalen. Samt en del dommertække i superligaen. Med den nuværende trup vil det ikke være utænkeligt at AaB kan få et "Randers FC" forår i 2018.
guldtilOB 19:46          
Fortjent nok .... men hold da op et bundniveau AaB har. Helsingør er vel undskyldt.
Graceland 19:50          
Adrenalin kick i Aalborg :-) Nedtur for Helsingør...
Tirsdag 21. august