Luk

AaB-færing vil gribe chancen

| Danmark | 4 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,67 4,00 4,90
Oddset 1,67 3,95 5,10
bet365 1,61 4,00 5,00

AaB's færing Gilli Ronlantsson tripper for at vise sit værd i dagens pokalmøde med DS-holdet Lystrup.

AaB's færing Gilli Ronlantsson har endnu ikke været i aktion for klubholdet i denne sæson på grund af en skade i opstarten, men han får formentligt chancen i dagens pokalmøde med DS-holdet Lystrup.

- For mig handler det om, at gribe chancen, når den byder sig, og det håber jeg, at den gør allerede i pokalkampen mod Lystrup. Jeg er sulten efter at komme ind og vise, hvad jeg kan, og nu håber jeg virkelig, at jeg får muligheden, siger Rolantsson til Nordjyske.

23-årige Rolantsson, der tidligere hed Sørensen, fik ni kampe i sidste sæson.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Mikael Blond

4 kommentarer

makhitta 10:23          
Ja lad os nu håbe han får chancen, og meget gerne som wing istedet for back!
JKo 14:06          
Ligger det ikke lidt i kortene, at kan kan erstatte Dalsgaard til foråret.
Han har haft et par vellykkede indhop sidste forår på venstre back. Ret hurtig og teknisk med en god størrelse. Og jeg kusker ham umiddelbart som højrebenet.
Eller hvis Patrik Kristensen får højre back, kan Gilli måske blive den nye all rund back up.
Umiddelbart synes jeg ikke AaB mangler wings. Kvalitetsmæssigt måske, men ikke antalsmæssigt.
makhitta 14:32          
Der er jo ingen af Aab´s kantspillere, som går til baglinjen, de søger alle mod midten. Indlæg fra kanten skal af en eller anden grund altid komme fra back´sene. Når nu Ahlmann er helt oppe i gear igen, så kunne jeg godt tænke mig at se en klassisk wing foran med fart og udfordringer, som kan veksle mellem at trække ind i banen og gå til baglinjen. Med Ahlmann defensive dyder in mente giver det wingen frihed til at udfordre. Jeg har svært ved at se en mere oplagt spiller end Gilli i truppen.
JKo 14:53          
Men er det ikke fordi, man fra AaB side vælger, at det er sådan wing skal spille?

Og det valg synes at være dikteret af, at AaB ikke siden Prica og evt ham den polske lejesven fra den efterfølgende sæson har haft en hovedstødsstærk angriber. I det mindste en stor en (undskyld Curth).

Samt at man har haft en betragtelig succes med at trække angrebet skævt med wings der trækker ind og offensive backs der spæner udenom.

Edit. Man har jo så selvfølgelig nu Spalvis som er ok med hovedet. Men før man får hentet en kleppert af en angriber til at sparke efter de sidste minutter, når det kniber, frygter jeg, at det at søge baglinjen med indlæg vil give en masse boldtab med risiko for contrachancer. Risgaard eller hvem nu bliver jo nødt til at gå ret hårdt efter at nå ind i feltet efter indlægget.
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november