Luk

AaB-formand vil ikke sælge for småpenge

| 3F Superliga | 7 kommentarer
AaB-formand vil ikke sælge for småpenge
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,18 3,85 2,95
Oddset 2,20 3,80 3,05

Hvis interesserede klubber vil købe AaB's spillere, så skal klubberne ikke regne med at få en spiller for en slik, fortæller AaB-formanden Torben Fristrup til Nordjyske.

AaB måtte efter transfervinduet nedjustere sine forventninger til regnskabet for 2019 fra et underskud på 15-20 millioner til et underskud på 28-32 millioner kroner.

Nedjusteringen skyldtes manglende transferindtægter, forklarede direktør Thomas Bælum, og nu fortæller AaB-formanden Torben Fristrup, at interesserede klubber må op med den store pengepung, hvis klubberne vil sikre sig en AaB-spiller.

Det siger han i et interview med Nordjyske.

- Vi forventede at sælge, men vi kan bare konstatere, at vi ikke har fået bud, der har været gode nok. Vi vil ikke sælge for enhver pris, og tror folk, at de kan komme her at hente en spiller for småpenge, så får de et nej, siger formanden til Nordjyske.

Han fortæller desuden, at AaB's økonomi godt kan bære at takke nej til bud, som ikke matcher AaB's forventninger.

I sommeren solgte AaB Pavol Safranko som den eneste.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Vardy-pardy 07:49          
Men nu slipper de okore på en fri? Spørg OB og Brøndby om den taktik altid går godt? Evt også dal hende nu? Og hvor lang tid kan de det?
maxbakketop 08:00          
Lad os nu se, hvis AaB for alvor spiller med i top 6 i år, og måske endda kan spille med om 3. pladsen og dermed Europa, så kan det jo være at han forlænger et år.
Ihlow 08:05          
Nu har Per Frimann jo også forsikret om, at de kan få 100 millioner for Lucas Andersen til sommer. Så jeg forstår godt, at de venter med at sælge.
Hynkjii 08:45          
Kan godt lide hans statement og det viser overfor omverden den rette attitude.
nixcha 09:02          
Kan ikke lade være med at tænke, at det måske også er en melding til både Brøndby og OB, der kan have budt lavt på Okore.
slejser kongen 09:13          
Sådan !! Show some balls.. kvalitet koster
Altvidende 09:52          
Dejlig udmelding. Angående det missede salg af Okore, så kan det vise sig klogt at takke nej til bud der ikke matcher hans sporstslige værdi. Også selvom det betyder han kommer til at gå på en fri transfer.

Ham og Thelander vil være et giftigt stopper par i jagten på top 4 og evt. Europæisk deltagelse. Vi har holdet til det nu, så fornuftigt at gå efter det i stedet for et salg.
Mandag 16. september