Luk

AaB genfandt melodien i Hobro

| 3F Superliga | 10 kommentarer
AaB genfandt melodien i Hobro
Foto: Getty Images

Efter tre nederlag på stribe i 3F Superligaen kom AaB lørdag tilbage på sporet med en sikker 2-0-sejr i lokalopgøret mod Hobro.

Til lørdagens udekamp mod Hobro havde AaB tilbage i startopstillingen, efter en skade havde holdt AaB-anføreren ude i en række kampe.

AaB gik ind til kampen med tre nederlag på stribe i Superligaen, mens Hobros seneste kamp resulterede i et smalt nederlag til Lyngby.

Jacob Friis' tropper satte sig relativt hurtigt på kampen, og Patrick Olsen fik en god skudmulighed efter en håndfuld minutter, men ramte ikke inden for målrammen.

Lidt tilfældigt fik Hobros Anel Ahmedhodzic en stor chance efter 19 minutter, da en løs bolden dumpede ned for fødderne af forsvarsspilleren, men afslutningen manglede kvalitet.

I stedet kunne AaB minuttet efter tage føringen efter et godt angreb i højre side.

Frederik Børsting modtog en aflevering ind i feltet og sendte den skråt tilbage til Patrick Olsen, og så sparkede han stensikkert AaB på 1-0.

Den unge AaB-angriber Mikkel Kaufmann var involveret i et par chancer i første halvleg. Tættest på var han i halvlegens sidste minut, men afslutningen gik lige forbi den ene opstander.

Derfor var det 1-0 efter de første 45 minutter, men kort inde i anden halvleg fik AaB fordoblet føringen.

Et gennemspillet angreb havnede midt i feltet for fødderne af Lucas Andersen, der uselvisk afleverede bolden videre til en helt fri Iver Fossum, som uden problemer sparkede 2-0-målet i nettet.

Lucas Andersen var tæt på at komme i målscorerens rolle med 20 minutter igen. Afslutningen fra AaB-anføreren gik dog lige forbi den fjerne stolpe.

Hobro skiftede Pål Kirkevold på banen i jagten på en scoring, men Hobro havde generelt svært ved at skabe chancer og for alvor true Jacob Rinnes mål.

I slutningen fik Oliver Abildgaard comeback for AaB efter en længere skadespause, og han var med til at køre 2-0-sejren i hus.

Med sejren går AaB op på en foreløbig syvendeplads i Superligaen, men både Brøndby og SønderjyskE kan søndag gå forbi nordjyderne.

Hobro er øjeblikkeligt nummer 11 med 12 point efter lige så mange kampe.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

bruger 166408 17:51          
Dejligt med pause til Hobro. De mangler alt for vigtige spillere til at kunne noget som helst.
proege 17:55          
Det er 3 lune point. AaB vinder jo ikke kampe mod større hold på den her måde.
AaB kan jo slet ikke låse op for Hobro, og har enorm svært ved, at skabe det helt store mod et ellers tamt Hobro hold.
Mange fejlafleveringer hele tiden, og aldrig rigtig flow i presset. Jeg syntes slet ikke AaB er så gode, som Hobro er dårlige.!
Trods 3 point syntes jeg holdet spiller bekymrende, som om de ikke kender deres roller helt.
Pausen skal bruges fornuftigt af Friis
Ljatifi 18:06          
Delvist enig proege, men tænker det hænger sammen med, at AaB spillede i kontrolleret lavt gear i det meste af kampen. Så længe vi havde bolden var Hobro jo ikke farlige. Syntes der var flere momenter med tilløb til store chancer, der af forskellige årsager blev spillet til siden, fremfor direkte. Igen tror jeg det var taktisk, så vi ikke fik kontra spil i mod os.
Alt i alt bedre spil end sidste tre kampe i min optik.
El Pollo Loco 18:10          
Jeg kan slet ikke se, at AaB skulle have spillet dårligt i dag. Det var en sikker og kontrolleret indsats mod et væsentligt svagere Hobro hold. Ikke prangende, men effektivt nok til, at AaB aldrig var i fare for at miste grebet om kampen.
Gul spand 21:39          
Ved godt det er lørdag og AaB fansne ser den store bagedyst. Men kun 4 kommentarer ...
Big Ben 21:46          
Lad mig blive kommentar nr.6. Jeg elsker jer alle sammen :.-)
SAaB 21:50          
Lad mig blive kommentar nr.6. Jeg elsker jer alle sammen :.-)
Du burde gå i seng ;)
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober