Luk

AaB henter stor angriber hos Helsingør

| Danmark | 12 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - FC Helsingør
1. division (07/03)
Oddset 3,45 3,30 2,15
bet365 3,20 3,30 2,20

AaB har sikret sig den fysisk stærke angriber Anosike Ementa, der kommer til klubben fra 1. divisionsklubben FC Helsingør. 

Mere end to meter måler Anosike Ementa, der onsdag har skiftet aftalen ud med en hos 3F Superligamandskabet AaB. 

Her har den 18-årige angriber fået en aftale, der løber frem til udgangen af 2023. 

Den unge angriber er i første omgang tiltænkt en rolle på AaB's U19-hold, mens sportschef Inge Andre Olsen ser store udviklingsmuligheder hos den unge angriber.

- Tilknytningen af Anosike Ementa sker med henblik på fremtiden. Han er en spiller, vi har fulgt et stykke tid, og vi mener, han har et enormt udviklingspotentiale.

- Med sin fysik og sin højde er han en spiller, man med det samme får øje på, og udover sin målfarlighed rummer Anosike også tekniske kvaliteter, hvilket samlet set gør ham meget spændende som fodboldspiller, og vi glæder os til at få ham ind i vores miljø i AaB Talent, så han kan fortsætte sin gode udvikling, siger Inge André Olsen i en pressemeddelelse. 

På FC Helsingørs U19-hold har Anosike Ementa scoret 12 gange i 16 kampe, mens han har fået tre indhop for klubbens førstehold.

 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

grenoli 10:19          
Aner ikke hvad han kan i forhold til målscoring, at tage bolden til sig osv, men de minutter han fik mod Viborg er de eneste i efteråret, hvor jeg følte, at luftrummet var truet. Han er fandme en stor dreng...
90009000aalbronxzz 10:33          
Håber IAO rammer plet med en transfer igen.

Lige præcis sådan en type vi mangler. Et ordenligt skur der kan true i luftrummet og er en boksspiller.

Dog lidt bekymrende at han udtaler det er en mand til fremtiden. Jeg havde håbet på en angriber som skal præstere her og nu, men det kan vi jo nå at få endnu. Fuld tiltro til IAO :-)
Bong 10:34          
Der skal også nok komme en angriber til førsteholdet. Ementa her er helt klart en mand til fremtiden. Det bliver nogle spændende sidste dage af transfervinduet!
Hermes Trismegistos 11:16          
F..k han er jo gigantisk. Spændende type med kæmpe fysik, hvis man dømmer ud fra billederne som man kan google sig frem til. Er der mon nogle Helsingør-folk der kan sige noget om teknik og boldkontrol hos ham? Og om han har lidt speed, størrelsen til trods?
Hammedhøjrebenet 11:24          
God linje i AaB " vi udvikler og bruger egne talenter" ??????
Så kommer der vel osse nogle talentløse nordmænd til klubben osse.
Farvel til SL
TheHarryKaneTeam 11:25          
Hvis han får et gennembrud, så kan AGF jo passende hente ham den efterfølgende sæson.
siposip 11:31          
Selvfølgelig skal man have fat i en 18årig angriber såfremt der bare er lidt at udvikle på, når han ser sådan ud.
Der er jo vanvittige penge i store angribere udenlands.

Men havde alligevel ikke regnet med at vi skulle hente en "Jan Koller" type ind til angrebet. Håber der også kommer en der kan gå direkte ind på holdet som nok er lidt mere færdigudviklet.
Lørdag 6. marts