LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB-ikon stopper karrieren til sommer

| Superligaen | 11 kommentarer
AaB-ikon stopper karrieren til sommer
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 1,75 4,00 4,20
NordicBet 1,83 3,95 4,05
Oddset 1,80 4,30 3,80

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
AaB's Thomas Augustinussen stopper karrieren til sommer og bliver i stedet assistenttræner for Lars Søndergaard.

AaB's mangeårige anfører Thomas Augustinussen lægger støvlerne på hylden efter denne sæson. Den rutinerede midtbanespiller bliver i stedet assistenttræner for Lars Søndergaard.

- For det første gælder det om at slutte ordentligt af og bidrage til et forhåbentligt stærkt forår med en masse spændende kampe for holdet, og jeg har i nogle måneder gået med overvejelserne omkring, at jeg var i gang med min sidste tid som fodboldspiller, siger Augustinussen til AaB's hjemmeside.

- Fra den kommende sæson venter der mig en ny rolle, og jeg er sindssygt glad for at AaB giver mig denne mulighed for at blive en del af et trænerteam, der ikke fås bedre i Danmark.

- Planen er, at jeg hurtigst muligt skal i gang med min træneruddannelse, og så skal jeg ellers bare suge til mig hos især Lars Søndergaard, Jacob Friis og Poul Erik Andreasen, men jeg kan også lære en masse af den øvrige del af staben.

34-årige Augustinussen er foreløbigt noteret for 418 officielle kampe for AaB og har fået kontrakt som assistent til udgangen af 2018.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

11 kommentarer

umop apisdn 10:46          
Sådan! Rigtig god nyhed! Er sikker på at han kan bidrage med en masse positivt til klubben.

Hvem er det der sparker røv?
aabfcb 10:51          
En legende takker af. Tak for alt Augo! Dog er det super positivt at han fortsætter i klubben.
maxbakketop 11:18          
Det var lidt på tide. Men jeg er sikker på at han bliver en gevinst uden for banen-
thomasjn 11:35          
Fantastisk spiller. En af de største i Superligaen de sidste 15 år. Har været med i to mesterskaber, altid kæmpet for klubben og været med i medgang og modgang. Måske ikke den bedste spiller, men en af dem som har en enorm vigtighed for sit hold og sin klub som kulturbærer. I en tid, hvor spillere skifter til højre og venstre er det virkeligt værdifuldt for klubberne at have kulturbærere som Augu og jeg har svært ved at se mange klubber herhjemme mønstre lignende kulturbærere i nyere tid. Augu er en vigtig del af, at AaB er den næst-mest vindende klub herhjemme de sidste 15 år.
Esben Due Yding 12:03          
Apropos loyalitet for Aab, så betvivler jeg ikke Augustinussen er 100% dedikeret, men grunden til at han skiftede tilbage til Aab så hurtigt efter at have været i Salzburg, var jo fordi han ikke havde en chance dernede.
Sauer 12:31          
Der er vel heller ikke nogen, som påstår, at det udelukkende skyldtes, at han savnede AaB og Aalborg? Han savnede også spilletid, og det kunne AaB heldigvis give ham.
EfB 1924 14:27          
Augo er en af de helt store i dansk fodbold, men det er nok også det rette tidspunkt at stoppe. Har altid virket som en meget behagelig person, det er ihvertfald en spiller jeg altid har haft stor sympati for.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april