Luk

AaB jubler: Får hybridbaner for millioner

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

Aalborg Kommune bruger fem millioner kroner på at lægge en ny hybridbane på AaB's hjemmebane, og det samme bliver tilfældet på klubbens træningslæg.

Fodbolden ligger stille for tiden, og Aalborg Kommune har derfor besluttet at gøre noget ved banen på det lokale Superliga-stadion. 

Her bliver det normale græstæppe skiftet ud med en hybridbane til cirka fem millioner kroner. 

- Jeg mener, at det er en fantastisk nyhed. Det underlag, som fodboldklubber spiller på, er selvfølgelig utrolig vigtigt. Dels i forhold til spillet, men især i forhold til tv-rettighedshavere. 

- Det produkt, vi fremadrettet vil sælge, afhænger af, om man har en bane, der er i rigtig fin stand, siger AaB-direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

Også opvisningsbanen på AaB's træningsanlæg bliver opgraderet til en ny hybridbane, 'da de sportsfunktionelle egenskaber ifølge kommunen ikke i tilstrækkelig grad kan opretholdes ved drift'.

Aalborg Kommune har fremrykket anlægsinvesteringer for i alt 400 millioner kroner, og herunder hører altså de nye hybridbaner.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Mikael Blond

18 kommentarer

1992 08:46          
Aalborg kommune Københavns Kommune betaler 5 millioner til ny hybridbane i Parken. Typisk FCK selv kommunen er i lommen på dem, korruption, bestikkelse, ulige konkurrenceforhold for klubberne i superligaen når det sker!!!!!

On topic:
Den bliver de sikkert glade for i Nordjylland. Gode baner er altid godt for superligaproduktet.
Gudsbenådet Gøgler 08:50          
PS&E ejer Telia Parken. Aalborg Kommune ejer Aalborg Portland Park. Hold nu inde med dit københavnske hyleri.
FC Nordsjælland 09:04          
Stadionleje er skruet forskelligt sammen fra kommune til kommune. Idrættens Analyseinstitut udgav for et par år siden en rapport der viste ligheder og forskelle. Når man lægger det hele sammen viser det sig, at der ikke er den store forskel fra stadion til stadion og de forskelle der er i lejeforhold og pris er i småtingsafdelingen. Dog er der selvfølgelig lidt forskel fra billigste til dyreste.

Klubber der selv ejer deres stadion kan selvfølgelig ikke tages med i denne sammenligning.

To nye baner er derfor stadig en flot gave der støtter fodbolden i Aalborg. Til sammenligning har FCN lige fået lov til selv at betale for anlæggelsen af to nye kunstgræsbaner og betalte selv den sidste udskiftning af stadionbanen.
Kim Bak 09:10          
Er det nu nødvendigt? Banen i Aalborg er jo altid i tip top stand.
somefun 09:23          
Kunstgræs burde være bandlyst i bedste række, derfor tiltaget med hybridbaner er meget velkommen
PLorimer 12:30          
Synes nu der var andre steder der tængte mere til at blive renoveret på stadion, vi har generelt et meget flot græs tæppe i Aalborg.

Der imod kunne boderne trænge til en kraftig opgradering, alt for få og meget lange køer, med svigtende salg til følge. Jeg er holdt op med at købe øl og stadion platte af samme grund, ved der er flere der heller ikke gider det cirkus.

Hybrid baner er nok vejen frem selvom jeg som en gammel romantiker fortrækker, og synes at fodbold skal spilles på græs med de tilfældigheder som en græsbane giver tidlig forår og om efteråret. Men nu hvor der spilles i December og Febuar giver en hybrid bane god mening.
JLS 14:21          
PLorimer@

Boder olign er jeg sikker på, at klubberne selv står for på de kommunale stadions.. Så jeg tror du får svært ved, at få blandet kommunale pligter ind i den ligning.. Du skal nok betragte stadion som en lejlighed - du lejer stadion, og indretningen står du selv for.. Jeg syntes endda det er flot, at kommunen lægger nyt "gulvtæppe".. Så vidt jeg ved, har AGF selv betalt for deres nye hybridbane - så det er da godt gået af Aalborg Kommune, at gøre det her.. Så min pointe er, at mht nye/bedre boder, der skal du nok ha´ fat i klubben.. :)
Fredag 7. august