Luk

AaB-kaptajn hylder ung offensiv-duo

| Superligaen | 1 kommentar
Kaiser på rundens hold, men Lucas Andersen er ikke imponeret
Lucas Andersens valg - Hvilken tidligere spiller er bedst: KEP eller Graulund?
'Radosevic i en vanvidstackling' - skulle midtbanemanden være vist ud?
Okore om AaB-nederlag: 'Ærgerligt, at vi giver dem to mål'
Frederiksen roser BIF-spiller: 'Han brænder aldrig store chancer' - Se hele interviewet her
AaB-kaptajn hylder ung offensiv-duo
Foto: Getty Images

AaB-anfører Lucas Andersen var imponeret over det, han så fra Oliver Klitten og Mikkel Kaufmann i 4-0-sejren over Esbjerg.

AaB tog søndag en stensikker sejr på hele 4-0 over Esbjerg, og her viste to unge spillere i form af Oliver Klitten og Mikkel Kaufmann sig godt frem.

De to talenter fik efter kampen rosende ord med på vejen af en anden af AaB's store spillere fra kampen, anfører Lucas Andersen.

- Stor ros til de to unge foran, som gjorde en kæmpe forskel, siger Andersen. 

- Kaufmann trak et straffe og burde måske have haft et mere, mens han også scorede et mål, som er det, man vil se fra en angriber.

- Samtidig ydede han en stor arbejdsindsats og tabte stort set ikke en duel, og han var et super godt opspilspunkt for vores hold. Han bringer rigtig stor konkurrence til angrebet, som han leverede i denne kamp.

- Oliver Klitten leverede en sindssygt godt arbejdsindsats, var rolig på bolden, arbejdede godt, lagde op til et mål og var udfordrende i sit spil.

- Han er en mand, der kan spille rigtig god fodbold, og det er fedt at se, at disse talenter bliver ved med at komme frem i AaB. Det kendetegner klubben, men at de også kan gøre en forskel, er fedt at se.

18-årige Kaufmann har fået spilletid i alle AaB's fem Superliga-kampe i denne sæson, mens 19-årige Klitten har spillet to.


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

maxbakketop 09:53          
Det var også en god kamp af dem begge, dog skal én eller anden lige fortælle Klitten, at han også gerne må skyde selv.
Lørdag 24. august
Fredag 23. august