Luk

AaB-keeper: Bundesliga ville være mega fedt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB-målmand Jacob Rinne føler sig klar til en større klub denne sommer, men han har ikke tænkt sig at presse på for et skifte.

Jacob Rinne ligner en mand, der kunne blive solgt til en større klub denne sommer, hvis ellers nogen lægger et bud på AaB-målmanden.

Svenskeren føler, at han har bevist, at han er klar til en større klub, men han har ikke tænkt sig at søge væk for enhver pris.

- Det, synes jeg, jeg har bevist nu, siden jeg kom tilbage fra skade. Jeg kan være helt ærlig at sige, at jeg selvfølgelig gerne vil videre og sydpå, men så længe der ikke er noget konkret, er det bare fuld fokus på at starte op igen i august, siger Rinne til bold.dk.

- Det er ikke sådan, at jeg jagter det. Kommer der noget, er jeg åben for at lytte til det, men hvis jeg ikke hører noget, holder jeg bare fuld fokus her.

- Jeg vil ikke være skuffet, hvis der ikke kommer nogle tilbud. Slet ikke, siger Rinne.

Jacob Rinne har været sat i forbindelse med Bundesligaen, og det ville ikke være tosset, medgiver han.

- Det ville da være mega fedt, hvis en Bundesliga-klub kom og sagde, at de ville have mig, men jeg går ikke og tænker på det, siger Rinne.

Gode ting i gang i AaB
AaB slog søndag FC Midtjylland med 2-1 i Herning, og det viser, at der er gang i nogle gode ting i Aalborg, mener Rinne.

- Det viser, at vi har nogle ting i gang forud for den kommende sæson. Jeg er 100 procent optimistisk i forhold til næste sæson, og jeg glæder mig til at starte op igen, selvom jeg også ser frem til ferie nu, for det trænger vi til.

- Vi skal bygge videre på det, vi har gang i, og så må vi se, hvor vi står til september, når ligaen starter igen, siger Rinne.

27-årige Jacob Rinne har kontrakt med AaB frem til 2022.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt og Sara Margren
Tirsdag 11. august