Luk

AaB legede sig til 8-0-sejr i lokalopgør

| Sydbank Pokalen | 17 kommentarer
AaB legede sig til 8-0-sejr i lokalopgør
Foto: Getty Images

AaB havde ingen problemer mod Nørresundby, der blev tævet med hele 8-0 i Sydbank Pokalen.

AaB spillede onsdag lokalopgør i Sydbank Pokalen, da Jacob Friis' tropper var en tur forbi Nørresundby fra Danmarksserien.

Friis stillede med flere reserver til opgøret, blandt andre Andreas Hansen på mål og unge folk som Mathias Ross og Oliver Klitten.

AaB fik en glimrende start på opgøret, da Iver Fossum scorede til 1-0 direkte på hjørnespark efter ni minutter, men herefter kom DS-holdet lidt bedre med.

Superliga-mandskabet sad dog klart på løjerne, og efter 36 minutter pandede Rasmus Thelander så gæsterne på 2-0 – igen efter hjørnespark.

Fossum kunne kort før pausen kalde sig dobbelt målscorer, da han omsatte et straffespark til 3-0, og det var derfor stort set 'game over' for hjemmeholdet ved pausen.

Frederik Børsting øgede til 4-0 efter en time, inden Kasper Kusk bankede et skud i kassen til 5-0 kort efter.

AaB sparede sig ikke, og Patrick Olsen blev blandt andre sendt i aktion mod slutningen. Det var en god ide – for med et kvarter igen hamrede han bolden ind til 6-0 fra kanten af feltet.

Få øjeblikke senere bankede selvsamme Patrick Olsen så igen bolden i nettet til 7-0 ved bageste stolpe, efter Kasper Kusk havde brændt en chance.

Med fem minutter igen fik Iver Fossum sit hattrick i hus, da han fik masser af plads i feltet, og så kunne han flot tage bolden ned og banke den ind til 8-0.

Dermed er AaB på overbevisende manér videre til tredje runde i Sydbank Pokalen.


Af Sara Margren

16 kommentarer

ToonInStoke 19:11          
Hvordan gik det AGF mod mægtige Marstal fra Fynsserien? :D
gf-af-og-til 19:20          
Re: AGF og pause fra fodbold:

Tror jeg tager en pause..
Toon Toon! 19:38          
AGF fører pt. med 3 mål, TiS, så det går vist helt ok ;)
Steen A 19:44          
Det blev 6-2 til AGF til slut, men der var tydeligvis sendt lidt for få muskler på banen i den regnvejrskamp. Kun en genganger i startopstillingen fra sidste superligakamp (Nicolai Poulsen) og det var reelt først da man i slutningen af 2. halvleg indskiftede Ankersen, Mortensen og Munksgaard at man fik fat i kampen. Skuffende af de unge.
Él Capitano 19:49          
Det var meget mere oprivende da agf gav hjemmeholdet noget spænding, og gjorde besøget til en oplevelse inden de lukkede kampen, lige før lyset på stadion skulle slukket. Det var historien om det mægtige folk fra Østjylland der overtog en stolt fynsk ø, I nattens mulm og mørke..
Se med I næste afsnit af De hvie daners togt i Danmark:
Da Nørresnede fik på puklen, som rav i et Vesterhav.
ToonInStoke 19:54          
Toon Toon!

Ja det er sku en flot præstation sådan at vinde i forlænget mod et fynsserie hold :)
Skvat 20:02          
Udemærket :)
Onsdag 18. september