Luk

AaB meldt til politiet for at bryde kviklånslov

| 3F Superliga | 45 kommentarer

Infoboks

AaB - AGF
Superligaen Grundspil (04/10)
Bet25 2,75 3,50 2,50
YouBet 2,70 3,50 2,50
Oddset 2,80 3,50 2,45
bet365 2,62 3,40 2,55

AaB er blevet meldt til politiet af Alliancen mod Spilafhængighed for at bryde den såkaldte kviklånslov ved at markedsføre både Spar Nord Leasing og Mr Green.

Alliancen mod Spilafhængighed har politianmeldt AaB for at bryde den såkaldte kviklånslov, der trådte i kraft denne sommer. Det skriver Nordjyske.

Klubben reklamerede for både Spar Nord Leasing og bookmakeren Mr Green, og det er ifølge den nye lov ikke længere tilladt at markedsføre side om side.

- Uanset om kviklånsloven rammer skævt eller ej, er det dybt problematisk, at AaB bevist forsøger at omgå en lov, der er lavet for at forhindre spilafhængighed og personlig ruin. Det er en kynisme, der skal stoppes, siger Sune Røper, der er formand for Alliancen mod Spilafhængighed, til Nordjyske.

Logoerne for henholdsvis Spar Nord Leasing og Mr Green var ifølge foreningen synlige på samme tid i skærmen, selvom de pryder hver sin side af AaB-trøjen.

AaB mener ifølge Nordjyske, at man har loven på sin side, da Spar Nords leasingselskab betegnes som et sikkert bankprodukt og ikke kan sidestilles med et kviklån.

Forbrugerombudsmanden oplyser til bold.dk, at de ikke har kendskab til sagen.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren

45 kommentarer

ToonInStoke 12:39          
Tåbeligt, Spar Nord er jo ikke en bank man forbinder med kviklån.

Havde der nu stået Vivus, så havde det været noget andet.
madin 12:41          
Arbejdernes landsbank forbinder man vel heller ikke med kviklån, men de valgte så selv at gøre noget ved det og trak sig fra landsholdstrøjen, burde Aab ikke have lært bare lidt af det?
PLorimer 12:43          
Håber ikke det stunt med at Spar Nord tilføjer leasing til deres reklamebaner på bryst bliver godkendt, det sgu for ulækkert at prøve at omgå forbudet på den måde.

Vil glæde mig hvis den afskyelige grønne mand på ryggen7skulderen bliver fjernet. Den bliver ikke købt nye trøjer her så længe den ulækre reklame er der.
Silketossen 12:43          
Ha, den er go´: "Et sikkert bankprodukt" :)

Det virker sgu som en halv løsning, at forsøge at lave lovgivning der vil begrænse antallet af ludomaner - og så samtidig køre en statslig bettingvirksomhed...
Dobrich 12:45          
@ToonInStoke

Jo, de har Sparxpres !
ToonInStoke 12:47          
Ja men nu står der spar nord på trøjen, ikke sparxpress.

Det kunne i øvrigt være spændende sådan at lave en undersøgelse blandt folk der optager kviklån, om det nogensinde er sket på baggrund af at de så en reklame for en bank på sportstrøje. Det kan næppe være mange.
AaBager 12:47          
Synes det er latterligt at bettingselskaber ikke må reklamere i sportsklubber. De tjener formuer på sport, så kun fair de får mulighed for at give lidt igen.
Onsdag 30. september