Luk

AaB: Muligt salg ændrer ikke forventninger

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - AaB
Superligaen Grundspil (03/03)
Bet25 3,20 3,35 2,19
Oddset 3,35 3,40 2,20
bet365 3,25 3,50 2,15

AaB A/S oplyser tirsdag, at et muligt salg af klubbens 16-årige målmand Theo Sander ikke vil ændre selskabets forventningerne til 2021. AaB bekræftede overfor bold.dk mandag, at Sander prøvetræner i Juventus.

Som AaB-sportschef Inge Andre Olsen mandag bekræftede overfor bold.dk, så er klubbens 16-årige målmand Theo Sander i denne uge på træningsophold hos den italienske storklub Juventus.

Inge Andre Olsen fortalte desuden, at han var på radaren i flere store klubber, og tirsdag skriver AaB A/S så i en børsmeddelelse, at klubben er i dialog med flere klubber om Theo Sander.

Samtidig oplyser selskabet, at et salg ikke forventes at ændre på forventningerne til 2021.

- Som det har fremgået i enkelte medier, så er AaB’s U/16-landsholdsmålmand Theo Sander i indeværende uge på et træningsophold hos de mangedobbelte italienske mestre Juventus FC, skriver AaB A/S og fortsætter:

- I den forbindelse kan AaB tilføje, at der pågår dialog med flere klubber i relation til Theo Sander.

- Eventuelle konkrete forhandlinger og et potentielt salg af Theo Sander forventes ikke umiddelbart at ændre forventningerne til 2021, hvor AaB forventer et resultat i niveauet minus to til minus fem millioner kroner.

AaB skriver, at man i sine resultatforventninger har indregnet spillersalg, investering i spillertruppen og strategiske investeringer i den kommercielle udvikling.

16-årige Theo Sander er fast mand på klubbens U19-mandskab, og han står på mål for det danske U16-landshold.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård
Mandag 1. marts