Luk

AaB-nedtur i Aarhus: Føles som et lavpunkt

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Infoboks

AGF - AaB 1-0
Superligaen Grundspil
45' 1-0 Frederik Brandhof

AaB tabte mandag aften den jyske klassiker til AGF med 0-1, og det var et lavpunkt på en ellers god sæsonstart, fortæller Kristoffer Pallesen.

AaB har haft en fremragende start på denne sæson i 3F Superligaen, men mandag aften kom der dog grus i maskineriet, da de blev sendt hjem fra Aarhus med et 0-1-nederlag i bagagen.

Dermed tabte Aalborg-klubben den jyske klassiker, og Kristoffer Pallesen stod da også med en dårlig fornemmelse efter kampen, hvor han kaldte nederlaget et lavpunkt i sæsonen.

- Det er en dårlig fornemmelse. Naturligvis fordi vi taber, men også fordi at det ikke er den her måde, som vi vil spille fodbold på. Vi er ikke helt tro mod vores identitet i dag.

- Det var et spørgsmål om stilarter i dag, hvor vi vil noget, mens AGF vil noget andet. Og det bliver helt klart på AGF's præmisser. Det var så intenst og fysisk.

- Vi ville jo gerne have haft spillet den rundt, men de kommer med alle de glidende tacklinger og dueller, men det gør vi ikke. Så vi er meget skuffet over os selv.

Føles det som et lavpunkt lige nu?

- Der er heldigvis ikke så mange at tage af, så det føles lige nu som et lavpunkt. Det synes jeg, udtaler Kristoffer Pallesen til TV3 Sport.

Selvom AaB tabte mandag aften, ligger de fortsat nummer tre i 3F Superligaen, hvor de står noteret for 21 point efter 12 kampe.


Af Raymund Nelausen
Mandag 6. december