Luk

AaB om ny kampagne: Føler os ikke lyttet til

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (26/10)
Bet25 1,84 3,80 4,30
Oddset 1,75 3,80 4,70
bet365 1,75 3,75 4,50

Thomas Bælum føler ikke, at der er blevet lyttet til fodboldklubberne i forhold til tilskuerbegrænsningerne. Det minder om Komiske Ali, siger AaB-direktøren.

Torsdag lancerede Divisionsforeningen og en stribe danske fodboldklubber en ny kampagne, der har til formål at få flere tilskuere på stadion.

AaB er én af mange klubber, der bakker op om kampagnen, da man ikke følte, at der fra myndighedernes side er blevet lyttet til klubberne.

Det siger AaB-direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

- Vi følte efterhånden, at vi var nødt til at gøre noget, for vi føler ikke, at der bliver lyttet til os, siger Thomas Bælum til Nordjyske og tilføjer:

- Vi synes simpelthen ikke længere, at der er grundlag for at lave den nedlukning på stadions, og det minder en smule om Komiske Ali, at de stadig holder fast og heller ikke kan give os en tidshorisont for, hvornår der kan komme flere tilskuere ind igen.

Thomas Bælum slår fast, at de sundhedsmæssige hensyn skal vægtes højest, men pointerer samtidig, at klubberne har bevist, at de kan håndtere situationen med flere langt flere tilskuere på lægterne end det nuværende tilladte antal.

AaB's næste opgave er en udekamp mod FC København søndag aften.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Søndag 25. oktober