Luk

Luk

AaB ophæver med Casper Gedsted

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - AaB
Superligaen Grundspil (17/07)
Bet25 2,28 3,50 2,85
bwin 2,30 3,50 2,80
bet365 2,25 3,60 2,90

Casper Gedsted og AaB er blevet enige om at ophæve samarbejdet, oplyser klubben onsdag eftermiddag. 

20-årige Casper Gedsted har været i AaB siden han var 13 år gammel, men nu er hans tid i den nordjyske klub forbi. 

Onsdag har AaB meddelt, at de to parter er blevet enige om at ophæve samarbejdet, som ellers stod til at vare frem til sommeren 2026 ifølge Transfermarkt.  

AaB’s sportschef fortæller, at beslutningen er taget på baggrund af, at backen var utålmodig efter at spille. 

- Vi lavede sidste år en lang aftale med Casper, fordi vi så og stadig ser et potentiale i ham, ligesom vi eksempelvis gør med Anders Noshe på samme position.

- Casper har imidlertid udtrykt utålmodighed i forhold til mere spilletid, hvilket vi ikke kan love, og derfor er vi blevet enige om, at den bedste løsning lige nu er at ophæve aftalen, forklarer Inge André Olsen.

Gedsted fortæller ligeledes, at den manglende spilletid er årsdag til det tidlige exit. 

- Vejen til fast spilletid har imidlertid været lidt for lang, så jeg har ikke fået så mange minutter, som jeg havde håbet. Og hvis jeg skal fortsætte min udvikling, synes jeg, det er vigtigt at få mere seniorerfaring og mere fast spilletid, hvorfor jeg nu går efter at finde et sted, hvor jeg kan få fast spilletid på højest mulige niveau, og så kan jeg sagtens forestille mig på et tidspunkt i en stærkere udgave af mig selv at vende tilbage til AaB, lyder det fra Casper Gedsted. 

Casper Gedsted nåede at spille syv kampe på AaB’s førstehold.


Af Nicolai Sand

10 kommentarer

ToonInStoke 13:22          
En ny Tengstedt?
Spindleshanks 13:43          
Snarere en ny Bærtelsen (om alt går vel). Potentialet er der, men nuværende niveau er ikke godt nok til at retfærdiggøre den spilletid, som skal til for at forløse det. Ned i første division og så bygge sig op derfra.

Hobro har brugt udlejede Oliver Klitten som back, så mon ikke de kunne være interesserede i at få Gedsted den anden vej.

Spændende om dette betyder, at der er en ny konkurrent til Pallesen på vej ind eller om det betyder at Noshe overtager Gedsteds plads i hierarkiet.
mimsdk 13:50          
Jeg var for engangsskyld på Aalborg stadion mod fcm. Dårligt indhop af Gedsted. Han er ikke god nok
Arc light 14:11          
Lidt mærkeligt at man ikke kunne blive enige om et lejeophold a la Klitten i stedet.
Djolas 14:14          
Det vi mangler i AaB, er en stamme af unge spillere i 18-20 års alderen, der skal sluses ind på holdet, suppleret af 3-4 klassespillere udefra. Det havde vi med mesterholdet fra 2014. Vi mangler i den grad de unge tager sidste step. Måske er generationen ikke god nok. Det med at fylde truppen med halv dårlige udlændinge, er ikke vejen frem.
Sarriá 15:31          
Spændende om dette betyder, at der er en ny konkurrent til Pallesen på vej ind eller om det betyder at Noshe overtager Gedsteds plads i hierarkiet.
Jeg krydser fingre for det første da den position skriger på kvalificeret konkurrence.
Pjotr 17:06          
Der må være mere i den historie. Udlejning virkede som den gode løsning for alle parter.
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni