Luk

AaB præsenterer underskud på 13,4 millioner

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,91 3,75 3,70
bet365 1,83 3,60 4,00

AaB har offentliggjort deres delårsrapport for det første halvår af 2019. Her præsenterer de et underskud på 13,4 millioner kroner før skat for perioden. 

Aalborg Boldspilklub A/S har tirsdag præsenteret resultatet for første halvår i 2019, og det viser et underskud på 13,4 millioner kroner før skat. 

Selskabet melder, at resultatet er indenfor de udmeldte forventninger, som er et samlet underskud på mellem 15 og 20 millioner kroner i 2019.

Ifølge delårsrapporten skyldes underskuddet strategiske investeringer i kommerciel udvikling, faciliteter og spillere.  

Egenkapitalen i AaB udgør 76,2 millioner kroner, og det forventede regnskabsresultat er inklusive transferindtægter.

 


Af Benjamin Alexander Helbo

11 kommentarer

kim1a 15:04          
Man bliver lidt træt af at skulle læse disse ting kvartal for kvartal. Det ender ofte i en diskussion af sund forretning eller ikke.

Det ville være fedt at lade en rigtig analytiker gå det offentlige data igennem og komme med sine kommentarer.
Steen A 15:10          
Man bliver lidt træt af at skulle læse disse ting kvartal for kvartal. Det ender ofte i en diskussion af sund forretning eller ikke.
Ja, som regel ender det mest i fandrillerier. De færreste har jo sat sig grundigt ind i tallene og som regel kan et halvår ikke betragtes isoleret. Der skrives om strategiske investeringer og det kan jo være godt nok. Men den missede top-6 har vel trods alt været en bet for AaB. I hvert fald i forhold til at få afkast af strategiske investeringer i spillere.
kim1a 15:36          
Det er gode links, jeg læst dem sidste gang de blev postet og har flittigt talt om dem.

Min konklusion var nok mere den kedelige gengivelse af en beskrivende artikel fra Tipsbladet som heller ikke lige giver 2 ord til analyse eller indsigt i det, det er vel ren pressemeddelelsen som er citeret.

Ja, ingen tvivl om konklusionen om misset top 6, det ville dog være interessant at tale aktiver og måden at opgøre spillertrup og løn, antal ansatte og de ting som Steen Houmann netop taler om.
Hynkjii 18:48          
Skal vi snart have solgt nogle aktier
PowerBalls 18:54          
Jeg tror ikke AaB rykker ned i 1 div, men det ville være en katastrofe hvis nu det skete..
Smartguy2 19:49          
Og 1. gang i historien det ville ske, eneste klub af alle hold, der aldrig er rykket ud af ligaen efter det dengang nye ligasystem..BIF og FCK er jo fusionklubber, og er AaB(min klub jo ikke) samarbejdsklubber over hele Nordjylland, men ingen fusionsklub....AaB er det eneste hold, der endnu ikke er rykket ud af ligaen før, i historien...

Tror bestemt heller ik det sker, vores trup for god til det og måske lidt smal , men økonomien gør jo netop vi ik kan købe af øverste hylde, og er der en del der slet ikke forstår. :)..Vores nye nordmand kan jeg godt lide og kan måske godt forestille mig han kan gøre vi lige dukker i top6 denne gang..men sæsonen er lang og lad os om noget tid , hvordan det ser ud der. :)
Mandag 18. oktober