Luk

AaB-profil: Brøndby bestemte for meget

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AaB 2-1
Superligaen Grundspil
27' 0-1 Louka Prip
49' 1-1 Mikael Uhre
76' 2-1 Mikael Uhre

AaB-profilen Frederik Børsting erkender, at der stod Brøndby på for meget i anden halvleg.

AaB var foran 1-0 mod Brøndby, men endte med at tabe søndagens 3F Superliga-kamp med 1-2.

Frederik Børsting mener, at de blå-gule især i anden halvleg kontrollerede lidt for meget, og det var ikke godt nok kun at spille sig frem til én chance, siger han.

- Det var egentlig en okay første halvleg, hvor vi fik scoret, men vi mistede overtaget lidt i slutningen af halvlegen. I stort set hele anden halvleg bestemte de, hvad der skulle ske. Vi havde kun en enkelt chance, og det var ikke godt nok, siger Børsting til TV3+.

Nederlaget kom efter en ellers god periode for AaB.

- Det betyder bare, at lige så højt vi kan flyve, lige så hurtigt kan vi også komme ned igen. Det kræver arbejde at fortsætte det, vi er begyndt på.

- Det er et lille setback, og vi lykkedes ikke med de ting, vi er gode til. Vi skal tilbage på sporet i næste kamp, siger Børsting.

AaB ligger nummer tre.


Af Sara Margren

2 kommentarer

Kims100 20:15          
Respekt for en ærlig analyse, AAB har vel kun en stor chance på hovedstødet som går over mål.
Sarriá 21:08          
Den ramte du meget godt.

Kampstatistik fra Sofabold:
https://www.sofascore.com/da/aab-brondby/GAsPA

Intet at indvende til Brøndby`s sejr her til aften, de præsterede lidt bedre over hele linjen end vi gjorde. At 2-1 målet så kommer på et drop er ærgerligt men i selve kampbilledet bød vi ikke godt nok ind til at ændre resultatet.
Vores offensiv tog selvfølgelig et slag ved Makaric` skade, og selv om afløseren Prica endnu er under udvikling, så var hans kontrol på bolden og den efterfølgende afspilning under niveau for det som en 9`er skal være i stand til for at vi holder niveau på modstanderens banehalvdel. Ja han har vist sine evner som afslutter, men den rolle han skal udfylde indebærer bare mange andre aspekter. Lige en bemærkning om det der leder til skaden hos Makaric: i den langsomme gengivelse så jeg klart at Maxsø var ved at tabe duellen og derfor trak ham ned. Jeg så til gengæld ikke Makaric trække i Maxsø`s trøje. Det var selvfølgelig rutineret lavet af Maxsø og tilsyneladende havde dommeren ikke en ordentlig vinkel på situationen. Nå det er vand under åen nu.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober