Luk

AaB-profil vil videre: Må se om det bliver nu

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,65 4,60

AaB-topscorer Iver Fossum lægger ikke skjul på, at han gerne vil videre til en større adresse, men hvorvidt det bliver nu eller til sommer, er åbent.

AaB's norske topscorer Iver Fossum har vist sig flot frem, og den 25-årige offensivspiller kan meget vel blive klubbens næste salg.

Fossum fortæller i hvert fald til Nordjyske, at han har ambitioner om mere end Superliga-fodbold hos AaB, og det kan allerede ske til januar.

- Jeg vil gerne videre på et tidspunkt, så må vi se, om det bliver nu eller til sommer. Selvfølgelig håber jeg på at komme videre. Der er jo fortsat over en måned til, at vinduet åbner, så der kan nå at ske meget, siger Fossum til avisen.

Iver Fossum kom til AaB i sommeren 2019, og hans kontrakt løber til udgangen af juni 2023.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Tore Ellen Hanhøj 10:43          
Iver har gjort det godt og der vil givet være interesse fra udlandet. Det kunne dog være godt for klubben lige at vente til sommer…
Mitch Connor 10:47          
Hvis vi kan få 5 millioner mere for ham nu end til sommer, så er det med at få skudt ham afsted. Vi kommer ikke til at spille med om mesterskabet alligevel, og så er det bedre at give spilletid til eventuelle talenter, der skulle være på vej.
Ullits 10:59          
Sludder - unge spillere skal gøre sig fortjent til spilletid. Ikke i mangel af bedre.
Mitch Connor 11:15          
Så hvis vi intet har at spille for til foråret, hvorfor så vente med at skyde Fossum afsted, hvis vi kan få flere penge for ham nu her?

Om det er en ung spiller eller en ny spiller, man køber ind som erstatning, kan også være ligemeget. Pointen handlede ikke om erstatningen, men om at maksimere det økonomiske udbytte, når vi sandsynligvis går et forår i møde, hvor vi ikke kan nå noget rigtigt alligevel.

Vi har ikke truppen til Europa, og den økonomiske gevinst, det ville være at komme hertil, ville ikke opveje omkostningen af at få en dårligere placering i ligaen på grund af træthed.
El Pollo Loco 12:34          
Undskyld, men hvad i alverden menes der med, at vi i AaB ikke har noget at spille for??
Det ser godt ud mht top 6, men den er slet ikke sikker! Så der er masser at spille for i foråret.
GurliGris1337 13:39          
Så Aab skal undgå at spille Europa fordi de bliver for "trætte"?
Sjældent har jeg hørt nogen give så meget op på forhånd, det er da helt hul i hovedet, det er et af klubbens store mål at spille Europa, både for spillere, fans, selvforståelse og økonomi er Europa et erklæret mål.

Og Randers klarer sig da fint i Europa, de er vel næppe meget stærkere end Aab.
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar