Luk

AaB-profiler misser første test med ny chef

| AaB | 1 kommentar

Infoboks

AC Horsens - AaB
Superligaen Grundspil (03/03)
Bet25 3,20 3,35 2,19
Oddset 3,35 3,40 2,20
bet365 3,25 3,50 2,15

AaB-træner Marti Cifuentes må blandt andet undvære Lucas Andersen og Oscar Hiljemark i sin første testkamp i spidsen for holdet.

AaB har over vinterpausen fået ny cheftræner i form af spanske Marti Cifuentes, og han skal onsdag se sit hold i kamp for første gang, når AaB møder Randers FC i en testkamp.

Men han får ikke hele styrken at se, for AaB oplyser tirsdag, at flere af holdets stærkeste spillere er ukampdygtige.

Således fremgår det af klubbens hjemmeside, at Lucas Andersen, Jakob Ahlmann, Oscar Hiljemark, Rasmus Thelander og Thomas Christiansen ikke er med i onsdagens test.

Han glæder sig dog alligevel til sin første kamp i AaB.

- Jeg glæder mig til den første kamp med AaB. Selvom det er en testkamp, så går vi selvfølgelig efter at vinde og spille god fodbold, samtidig med at vi vil forsøge at implementere de nye idéer, vi har arbejdet med for at bygge videre på det gode fundament, der er i klubben, siger Martí Cifuentes til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- For at give spillere kamprytme vil vi stille med to forskellige hold i første og anden halvleg, så 22 spillere får 45 minutters kamptræning, og vi forventer stadig at kunne levere 90 minutters god fodbold i morgen.

Cifuentes siger desuden, at han håber at kunne vise AaB-fansene, hvad der venter, når sæsonen går i gang. Kampens spilles klokken 13.00.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Skinkefargikderoghvaså 19:35          
grrrr
Mandag 1. marts