LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB ser Ochs som afslutter og målscorer

| International | 22 kommentarer
AaB ser Ochs som afslutter og målscorer
Foto: Getty Images

AaB's sportsdirektør Allan Gaarde fremhæver Philipp Ochs evner som afslutter og målscorer som afgørende for tyskerens lejemål.

AaB har hentet den 21-årige tyske angriber Philipp Ochs på en lejeaftale frem til næste sommer, og nordjyderne regner med at have hentet en målscorer, fastslår sportsdirektør Philipp Ochs.

- Philipp Ochs har netop forlænget sin kontrakt med Hoffenheim, og i den forbindelse aftalte parterne, at et lejemål kunne være hensigtsmæssigt, hvilket har bragt os på banen.

- Philipp har altid været målscorer, og vi ser ham primært som angriber, men han kan også dække andre offensive positioner. På ungdomsniveau har han stor erfaring internationalt for en kæmpe fodboldnation med et af Europas allerbedste talentmiljøer, siger Gaarde til AaB's hjemmeside og tilføjer:

- Det glæder os derfor, at vi har kunnet tiltrække Philipp, og vi har en klar forventning om, at han vil styrke vores hold rent offensivt - ikke mindst i afslutningsfasen.

Ochs har som senior lavet ét mål i 26 optrædener for Hoffenheims førstehold og nul mål i fem kampe for Bochum i foråret. Han har lavet fem mål i 27 kampe for Hoffenheims reserver i den fjerdebedste række.

Ochs har desuden lavet 25 mål i 55 kampe for diverse tyske U-landshold.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

22 kommentarer

pibbles|FCBayern 08:41          
Hvis det er for at han skal købes ind til angrebet, så er det en mærkelig signing.
AllanKasketten 08:42          
Dejlig med endnu en spiller uden købsoption.
Så bliver han sikkert rigtig god for os i de sidste 10 kampe inden sæson afslutning, og tager så videre som Yann Rolim, og så står vi i samme problem næste sommer.
bonanza1337 08:42          
Men 25 mål i 55 ungdoms landskampe, hvor han netop primært har spillet angriber og kant, taler for sig selv. Det bliver spændende at følge, med success er aldrig en garanti.
juvesinceever 09:10          
Lader tvivlen komme ham til gode, men umiddelbart er det ikke imponerende arbejde af gaarde. En lejeaftale, uden klausul.

Jeg har svært ved at se at han skulle være så stærk en spiller, at man mener det giver mening at tilknytte ham for sæsonen, uden nogen form for fremadrettet perspektiv. Vi hæver ikke værdien af egne talenter, eller deres niveau, ved at tilknytte lejesoldater vi kan udvikle for andre klubber. Dertil ser hans tal på klubplan ikke umiddelbart skræmmende ud. Han fik trods alt kun 5 kampe for et hold i 2. bundesliga.

Håber han er så dygtig at han kan gøre en afgørende forskel omgående. Ellers er pengene bedre at gemme, og investere spilleminutterne i nogle af vores egne knægte.
Skvat 09:14          
Hent Duncan !
bold.dk 10:20          
AaB's sportsdirektør Allan Gaarde fremhæver Philipp Ochs evner som afslutter og målscorer som afgørende for tyskerens lejemål.

Læs hele nyheden her
Søndag 26. maj