LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AaB slog AGF efter Pohls overtidskasse

| Superligaen | 64 kommentarer
AaB slog AGF efter Pohls overtidskasse
Foto: Getty Images
Kampen mellem AGF og AaB var på vej mod at ende uafgjort, men i overtiden sørgede Jannik Pohl for en 2-1-sejr til aalborggenserne.

Søndag eftermiddag mødtes to af de Superliga-mandskaber, der skulle forsøge at revanchere en skuffende efterårssæson i foråret. AGF tog hjemme i Aarhus imod AaB. 

Kampen var samtidigt et gensyn mellem AGF og den nye AaB-træner Morten Wieghorst, der var på besøg for første gang, siden han blev fyret imod slutningen af 2015.

Kampens første chance faldt til AaB, da Jakob Blåbjerg pludselig havde plads til at heade på mål fra tæt hold. Forsvarsspillerens forsøg tog stolpen og røg tilbage i spil.

Efter en halv time kom AGF's bedste tilbud i kampen. Efter en smart hjørnesparksvariant var Martin Spelmann helt fri bagerst i feltet. Midtbanespilleren kiksede dog sin flugter og sparkede bolden ud til målspark. 

Lige før pausen fik Spelmann endnu en god mulighed, da han blev spillet i dybden. Denne gang fik midtbanespilleren sendt en farlig afslutning afsted, men AaB-keeper Nicolai Larsen fik snittet bolden, så den tog ydersiden af stolpen og røg forbi.

Ti minutter inde i anden halvleg tog AaB føringen. Aalborggenserne spillede sig igennem i højresiden, da Joakim Mæhle lagde bolden af til debutanten Jacub Sylvestr, der bragte AaB på 1-0. 

Et par minutter senere var AGF tæt på at få udlignet. Efter en dødbold blev bolden snittet mod mål af en AaB-forsvarer og tog overliggeren på vej ud. 

AGF jagtede udligningen og fik en kæmpe mulighed for at gøre det til 1-1 med et kvarter igen. Indskiftede Ikonomidis fik bolden bagerst i feltet og sendte den mod mål. Larsen kunne ikke nå forsøget, men Holgersson var nået tilbage på stregen og fik blokeret forsøget.

Få øjeblikke senere fik hjemmeholdet udlignet. Danny Olsen blev spillet til baglinjen, hvorfra han sendte bolden på tværs af feltet. Ikonomidis dukkede igen op ved bagerste stolpe, og denne gang fik han nettet til at blafre. 1-1.

Kampen faldt i tempo og intensitet imod slutningen af kampen, og det så ud til, at den ville ende uafgjort. I overtiden fik AaB dog hjørnespark, hvor Jannik Pohl var umarkeret ved bagerste stolpe. Angriberen satte bolden i nettet, og AaB åbnede foråret med en dramatisk 2-1-sejr over AGF.

Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement

Af Peter Miles
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar