Luk

AaB-spids jubler: Præcis sådan vi skal spille

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AaB - Lyngby 4-0
Superligaen Nedrykningsspil
11' 1-0 Lucas Andersen
45' 2-0 Tom van Weert
80' 3-0 Tim Prica
88' 4-0 Tim Prica

AaB's Tom van Weert var svært tilfreds med den præstation, som holdet leverede i 4-0-sejren mod Lyngby. Det er præcis sådan, at nordjyderne skal spille. 

Tom van Weert kom selv på tavlen, da han kort før pausen gjorde det til 2-0 på hjemmebane mod Lyngby. 

Dermed bidrog han til AaB's imponerende 4-0-sejr, der sendte nordjyderne tæt på at sikre sig syvendepladsen, der giver mulighed for Europa, mens Lyngby nærmer sig afgrunden. 

Det var dog ikke kun sejrens størrelse, der vækkede begejstring hos den Tom van Weert. Spillet var også lige efter AaB's ønske. 

- Det er præcist sådan, at vi hele tiden har ønsket at spille vores kampe. Vi var gode og rolige på bolden, og hvis de pressede højt, så spillede vi os ud af det og blev farlige. Så ville de blive tvunget til at tage større risiko i deres pres, og så har vi kvaliteterne til at blive endnu farligere. 

- Det var nemt for mig at være angriber, fordi vi var så gode på bolden. Hver gang vi spillede os ud af deres pres, så kunne jeg bare løbe dybt med Kusk og Lucas. Der var god energi i holdet, og det var en rigtig god første halvleg. Så man kan bare se, hvor mange dygtige spiller vi har på holdet, siger den 30-årige hollandske angriber.

Det var i det hele taget et forvandlet AaB-mandskab, der kom på banen, efter de for en uge siden havde tabt med 0-1 til AC Horsens. 

- Det er en helt anden kamp. De ligger begge i bunden, men måden, de spiller på, er sort og hvidt. Vi er bedre mod de hold, der også gerne vil spille og holde bolden nede på jorden. Banen her er også ti gange bedre end Horsens, hvor der var meget svært at spille fodbold på den måde, vi gerne vil. Det siger også, at vi skal blive bedre mod de hold, der spiller mere fysisk. 

Målet var Van Weerts sjette i 3F Superligaen i denne sæson.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen
Onsdag 12. maj