Luk

AaB-sportschef: Alle er lidt chokerede

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - AaB
Superligaen Grundspil (31/05)
bet365 3,75 3,20 2,05
NordicBet 3,65 3,20 2,11
Oddset 3,70 3,25 2,05
YouBet 3,95 3,30 2,10

AaB's sportschef Andre Inge Olsen er overrasket over den mulige sag om matchfixing i klubben.

AaB bekræftede tirsdag, at man havde modtaget en henvendelse fra Nordjyllands Politi omkring en undersøgelse for matchfixing.

Ifølge bold.dk's oplysninger drejer det sig om kampen mellem AaB og OB i oktober sidste år, og mere specifikt er det Jores Okores gule kort i tillægstiden, der efterforskes.

AaB og direktør Thomas Bælum blev ifølge bold.dk's oplysninger kontaktet af Nordjyllands Politi for uger tilbage, men for den nye sportschef i klubben, Andre Inge Olsen, kommer sagen som et stort chok.

- Jeg ved ikke med sikkerhed, om andre i klubben har haft kendskab til sagen før, men min tid her er gået med alt muligt andet i forhold til genstarten af Superligaen, så jeg tror, alle i klubben ligesom mig blev meget, meget overraskede over det her i går. Det er min klare oplevelse, at vi alle er lidt chokerede, siger han til B.T.

Sportschefen bekræfter videre, at Spillerforeningen er gået ind i sagen for at bistå Jores Okore.

Nordjyllands Politi har understreget, at der ikke er nogen sigtede i sagen.

Støt AaB og fanscenen gennem fanprojektet: AaB er det hele værd


Af Sara Margren

23 kommentarer

Artur 19:38          
I denne sag bør myndighederne se igennem fingre med den mulige matchfixing, eftersom hændelsen ikke har haft betydning for kampens udfald. Spilleren, hvis han er skyldig, ventede til tillægstiden med at få advarslen, og har dermed ikke ladet holdet i stikken ved at påføre dem en risiko for at spille kampen færdig med en mand i undertal.
De eneste, der er blevet snydt, hvis han trak kortet bevidst, er bookmakerne. Med den elendige moral, bookmakerne selv har, er det ikke noget man bør have ondt af. Hvis han har gjort det, bør han snarere roses for det samfundssind, han har vist ved at hjælpe nogle fattige og trængte personer fra det belastede nordvestkvarter med at tjene lidt ekstra penge. Måske kan de penge betyde, at disse personer vil afholde sig fra at begå kriminalitet i den kommende periode.
spartan 19:43          
Det der mener du forhåbentlig ikke
tue69 20:11          
Ha ha, hvad?
Lemieux66 20:24          
Artur gå i seng. Som AaB fan føler jeg at der er kastet skam over klubben. Alene bare det at sagen er fremme uanset hvad udfaldet bliver er ærgerligt for AaB og for fodbolden generelt. Jores og Nikos manglende udmelding tyder på der bliver arbejdet i kulissen på en søgt forklaring. Han er færdig i dansk fodbold og ender sikkert på Balkan på et eller andet ligegyldigt hold. Deruten er endegyldig.
Goldie 20:24          
Det kan du umuligt mene, Artur. Hvis der er noget som helst i denne sag, skal der slås ultrahårdt ned på det. Alt andet vil være en invitation til mere af samme - og værre - slags. Både for spillerne og for dem, der har vundet penge på at spille på det.
siposip 20:24          
Så for at undgå kriminalitet skal man begå kriminalitet?
Drop Robin Hood mentaliteten...Bryder mig ikke specielt meget om spilfirmaerne...Men så længe vores folketing(og EU)tillader dem, er der selvfølgelig nogle love der skal overholdes og hvis sandt har Jores Okore forbrudt sig mod dem og så skal han selvfølgelig have en straf og kan det bevises skal dem der har spillet på det selvfølgelig have konfiskeret deres "gevinster"...Ellers skal du se hvad der sker når bandemiljøet og rockerne får nys om at det her er muligt i Danmark.
Landa 20:38          
Nikos?
Lørdag 30. maj