Luk

AaB-stopper om Friis-beslutning: Stor respekt

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

OB - AaB
Superligaen Grundspil (04/12)
Bet25 2,70 3,45 2,55
Oddset 2,75 3,40 2,55
bet365 2,75 3,40 2,45

Kasper Pedersen blev meget overrasket, da han hørte nyheden om, at Jacob Friis stopper i AaB. En beslutning, som forsvarsspilleren har stor respekt for.

Torsdagens helt store nyhed i dansk fodbold er, at Jacob Friis har valgt at stoppe som cheftræner i AaB af personlige årsager.

Jacob Friis har valgt at opprioritere familien, hvor datteren Luna har leukæmi, og den beslutning har AaB-midtstopperen Kasper Pedersen stor respekt for.

- Hans familieliv har uden tvivl været utrolig svært, og det tror jeg ikke, man rigtig kan forstå, hvis ikke man selv har prøvet det. Jacob har været professionel hele vejen igennem, og det har jeg stor respekt for.

- Vi mødte ind klokken ni, hvor pressemeddelelsen kom, så vi nåede ikke rigtig at komme i gang med mødet, før folk havde set, hvad det drejede sig om. Jeg tror da, alle var overraskede og lidt chokerede, da vi hørte det.

- Jeg synes, det var lidt surrealistisk. Jeg kunne ikke rigtig tro på det, men når man så hørte tingene igennem, fik man en forståelse for situationen, og at det her er det rigtige for ham, siger Kasper Pedersen til bold.dk.

Jacob Friis nåede knap to år som cheftræner i AaB.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november