Luk

AaB-stopper udgik med skade til træning

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,93 3,70 3,85
Oddset 1,85 3,70 4,20
bet365 1,85 3,60 4,33

Anders Hagelskjær er tvivlsom til AaB's møde med AGF, da stopperen måtte udgå fra torsdagens træning med smerter i den ene ankel.

På mandag skal AaB igen i kamp i 3F Superligaen, når de tørner sammen med AGF på Ceres Park, men det kan blive uden Anders Hagelskjær.

Den danske stopper kom nemlig galt afsted med sin ankel til torsdagens træning, og derfor er det fortsat uvist, hvor slem skadens omfang er.

Det fortæller cheftræner Marti Cifuentes i et interview med Nordjyske.

- Anders Hagelskjær gik ind fra træningen, fordi han fik et vrid i den ene ankel, så det må vi lige afvente en melding på. Jeg håber ikke, at det er noget alvorligt, men det må sundhedsstaben vurdere. 

Hagelskjær kom til AaB fra Silkeborg op til denne sæson, hvor han står noteret for spilletid i otte ud af 11 kampe. I det seneste opgør mod SønderjyskE startede han inde.

Udover Hagelskjærs uheld var Cifuentes dog tilfreds med torsdagens træning, hvor alle AaB's landsholdsspillere var vendt friske tilbage til Nordjylland.

Det er mandag aften klokken 19:00, at AGF og AaB mødes i 3F Superligaen.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

Augenthaler taler for sig selv 20:45          
Det er vist ikke optimalt for AaB at skulle starte med Ross mod AGF. Hans boldomgang er mildest talt aparte til tider. Det kan blive dyrt mod et AGF-hold, der må forventes at komme med højt pres fra start. Hvis AaB skal kunne spille sig ud af det, ville Hagelskjær være at foretrække.
Dr Phil 21:16          
Vi har spillet os glimrende ud af højt pres i hele sæsonen, med Ross på banen i langt de fleste kampe - mon ikke det også kommer til at gå helt fint mod AGF. Hagelskjær har imponeret, og virker som en virkelig godt scoutet spiller for os, men han er trods alt den af midterforsvarerne jeg helst vil undvære, mest af alt fordi de andre er så sammenspillede.

Det bliver en spændende kamp, og meget interessant at se om vi har lært noget fra kampen i Brøndby, hvor vi virkede lidt kyst af kulissen, og om vi kan modstå AGFs fysik.
DaveEricGrohl 22:45          
Jeg har aldrig forstået hvorfor nogle har så travlt, med at tale Ross´ teknik ned på et niveau han ikke er på. Ross har i øvrigt nogle andre kvaliteter. Men ja, lige nu så jeg helst Hagelskjær blive klar, han er i rigtig god form
Sarriá 01:32          
Der er intet der taler for at Ross ikke kan klare opgaven, og han er den helt rette spiller at sætte overfor Jón Dagur ( Do you really wanna hurt me ) Thorsteinsson.
Kosmisk Kaos 07:46          
Jeg er ikke så bekymret for Ross når det kommer til at spille ud nede fra, ham plejer vi alligevel at plante helt ude i højre side så Pallesen kan skubbe højere op.

For AaB´s vedkommende afgøres kampen på, om vi kan stoppe Thorsteinsson og Bundu. Sidstnævnte har før gjort ondt på især Ahlmann, men hvis vi kan undgå for mange løbedueller, så bør vi hive point med hjem fra Århus.
Slettet(521717212010) 10:58          
Jeg håber Ross saver Thorsteinsson så han får noget at at vræle over.

Derudover er Ross fremtidens midterforsvar i AAB, han har jo ikke decideret elendig boldomgang.

Jeg ser egentlig hagelskjær tage Granlis plads fremfor Ross
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober