Luk

AaB-talent bænket af vikar: Ikke specielt sjovt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

OB - AaB 2-1
Superligaen Grundspil
41' 0-1 Jakob Ahlmann
79' 1-1 Sveinn Aron Gudjohnsen
87' 2-1 Mikkel Hyllegaard

AaB's Mathias Ross har ikke fået en startplads, siden Peter Feher midlertidigt har taget over i AaB. Under Jacob Friis var han fast mand i startopstillingen.

AaB's Mathias Ross fik fredag aften de første 3F Superliga-minutter under vikartræner Peter Feher, der har valgt andre spillere til startopstillingen i samtlige fem ligakampe ved roret siden begyndelsen af november.

Ross startede de seks forudgående kampe under Jacob Friis, og derfor har det ikke været en sjov oplevelse at skulle se med fra bænken, fortæller den 19-årige stopper til Nordjyske.

- Det har ikke været specielt sjovt for mig, for jeg synes jo, at jeg har præsteret fint, men sådan er gamet. Peter sætter selvfølgelig det hold, som han tror kan vinde kampene, siger Mathias Ross til Nordjyske.

Ross fortæller, at han mener, at han også kan gøre det, som Feher ser afløseren Daniel Granli gøre i spillet med bolden.

19-årige Ross har i alt spillet 47 førsteholdskampe for klubben.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

Landstræner 09:10          
OB-kampen var ikke god reklame for Ross, men generelt ser jeg Ross langt bedre end Okore, der ofte starter inde. Okore har kun sin råstyrke at byde ind med. Den er også velset og værdsat, men den kompenserer slet ikke foe Okores elendige pasningsspil, dårlig positionering og alt for risikabelt forsvarsspil. Ross leverer generelt på et stabilt højt niveau - sin alder til trods.

Derudover vil jeg også foretrække at spille med en af de unge folk til fremtiden - frem for en spiller, der jo har sagt farvel til AaB.
AaBager 09:16          
Ross lavede en placeringsfejl ved målet, men når han kun har fået en halveg de sidste fem kampe, bliver han ikke bedre. Jeg vil foretrække at spille med ham, da jeg tror han kan udvikle sig til at blive bedre end alle de andre og så er hans attitude desuden en gave til tribunen.
slejser kongen 10:02          
var desværre en bjørnetjeneste at sætte unge Ross ind. piv ringe forsvars spil til 1-1 målet.. et hav af uprovokerede afleveringer til medspillere som medførte boldtab på engen halvdel.. sikker på han nok skal rejse sig, men lige pt er han klart bagerst i køen
bruger 108488 11:40          
Ross har absolut ingen fremtid i AaB. Han er på alle parametre overmatchet ift. at kunne begå sig i superligaen. Det viste kampen i går mod OB, og det har tidligere kampe også vist her i efteråret bl.a. mod Sønderjyske. Peter Feher har set rigtig i at tage Ross af holdet, og det var ganske enkelt en kæmpefejl at skifte Ross ind i pausen mod OB. Han spillede frygteligt. Ross positionerede sig forkert ved alle OBs angreb, han tabte samtlige dueller og havde en helt igennem nervøs og opgivende attitude, som én der gerne vil væk fra kamppladsen. Jeg tror, at det var Ross´ sidste optræden i AaB. Måske får han enkelt chance til mod B93 i pokalen. Ellers må det forventes, at han bliver skudt afsted i vinduet enten her til vinter eller til sommer.
iversenrasmus 22:42          
Har du drukket af natpotten?!? Hvad baserer du de vilde udtalelser på?
Ross har været fast mand på både U17- og U19-landsholdet, har kontrakt i AaB til sommeren 23, og er et af de største talenter på sin årgang.
Hele holdet, minus Rinne, spillede jammerligt i går, så det er tyndt at bebrejde en 19-årig, der oven i købet bliver skiftet ind på et rystende usikkert hold, for nederlaget. Det ansvar må de dyre profiler tage på deres kappe.
Hvis spillere skal “fyres” pga. personlige fejl og et højt antal fejlafleveringer, er AaB pt. ikke i stand til at stille hold i næste runde.
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar