Luk

AaB-talent holder alle muligheder åbne

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC København - AaB
Superligaen Grundspil (18/07)
Oddset 1,60 4,10 5,30

Søren Tengstedt har kontraktudløb i AaB til sommer og kan godt se sig selv fortsætte i klubben, men han holder indtil videre alle døre åbne.

AaB-direktør Thomas Bælum fortalte i januar til bold.dk, at han inden længe ville tage en snak med Søren Tengstedt, hvis kontrakt udløber til sommer.

Bælum gav udtryk for, at AaB gerne vil beholde den 19-årige offensivspiller, og Søren Tengstedt selv er bestemt ikke afvisende over for at fortsætte i den bolsjestribede trøje.

- Jeg er glad for at spille i AaB, og det er en klub, jeg sagtens kunne se mig fortsætte i, men jeg holder alle muligheder åbne, siger Tengstedt til bold.dk.

Søren Tengstedt har for tiden ikke mulighed for at vise sig frem på grønsværen, i og med coronavirussen har sat dansk fodbold på pause, men det tager AaB-talentet ikke så tungt.

- Selvfølgelig er det en ærgerlig situation, at vi ikke spiller, når jeg har kontraktudløb, men jeg føler, at jeg har bevist mit potentiale i et godt stykke tid. Så jeg er meget rolig omkring det.

- I den nuværende situation tror jeg ikke, der er så mange, der snakker om nye kontrakter. Der er andre ting, der er vigtigere lige nu, siger han.

AaB-truppen er blevet sendt hjem, og hver enkelt spiller står nu selv for at holde sig i gang.

- Vi har fået nogle træningsprogrammer tilsendt af klubben, som vi skal følge, så vi gør, hvad vi kan, for at holde os mest muligt klar til, at sæsonen forhåbentlig snart sparkes i gang igen.

- Nogle har fået cykler og andet udstyr med hjem, og andre har ting til styrketræning derhjemme. Styrketræning kræver ikke nødvendigvis tunge vægte, så det er ikke noget problem, siger Tengstedt.

Søren Tengstedt, der i efteråret blev udtaget til U21-landsholdet, står noteret for fire indhop i 3F Superligaen i denne sæson.


Af Martin Schmidt
Mandag 21. juni