Luk

AaB tester ghanesisk Watford-spiller

| International | 7 kommentarer
Back in town! Lyngby slår sikkert tandløse AaB - se målene her
'Sat Af' møder Nicolai Boilesen: FCK-profil sender kæk stikpille til Vestegnen
AaB tester ghanesisk Watford-spiller
Foto: Getty Images

AaB har tirsdag besøg af ghanesiske Kingsley Fobi, som skal spille reservekamp for klubben. Han er ejet af Watford. Også Aarhus Fremads Mike Vestergård er med i opgøret.

AaB's reservemandskab skal tirsdag møde AGF, og i den forbindelse har nordjyderne set sit snit til at teste et par spillere udefra.

I truppen til kampen er den 20-årige ghaneser Kingsley Fobi således at finde. En hurtig søgning viser, at han normalt er på kontrakt i Watford, hvor han spiller på U23-mandskabet.

Han starter i reservekampen inde på højre back, som han også spillede, da han i sidste sæson var lejet ud til den spanske klub UD Ibiza,

Kingsley Fobi har tidligere spillet i Udinese og har faktisk fået sin fodboldopdragelse hos akademiet Right to Dream, som er ejet af FC Nordsjælland-ejer Tom Vernon.

Han er desuden på det ghanesiske U23-landshold.

Udover Kingsley Fobi har AaB også besøg af Mike Vestergård, som normalt spiller i Aarhus Fremad.

Testkampen mellem AaB og AGF spilles på AaB's anlæg i det østlige Aalborg klokken 14.00.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

mexicoz 09:14          
Du godeste...
maxbakketop 09:57          
Mon ikke Mike synes det er sjovt at det lige er AGF man møder?

Jeg synes det lyder meget spændende med en ny HB, det er en af de pladser som så dårligst ud sidste sæson efter min mening.
Hynkjii 10:36          
Prøvetræninger er fint, men AaB skal kun købe folk som er sikre forstærkninger, til bredden kan man bruge de unge spillere (det AaB kalder talenter) som man ikke kan bruge/sælge alligevel, blåbjerg, Børsting, Magnus Christensen, wessam o.lign.
kim1a 10:59          
Jeg er enig i at fyld ikke giver mening når man hiver 4-5 spillere op fra ungdommen. Jeg har dog det indtryk at netop højre back volder lidt vanskeligheder. PK er ikke en vårhare og selvom han er stabil (og iøvrigt var ret fast med da man vandt SL sidst), bliver han ikke bedre.
En skam at Pallesen ikke helt fandt tonen i AaB, og at Børsting ikke ligner en mand der skal spille pladsen, så det er vel fint nok at overveje en ung, hurtig mand.
Landstræner 11:23          
Fornuftigt at søge folk til HB. Der og midt-midt er AaB klart svagest. Ville dog foretrække søgning efter mere erfarne folk, men den unge ghaneser lan selvfølgelig være et stort nok talent, så det kompenserer for den manglende rutine.
AllanKasketten 13:00          
Så stort et talent han ikke kan spille sig af U holdet
I watford.
Sarriá 15:02          
Man må sige at han trods sin unge alder er ret så berejst. Besøgene udefra i transfervinduerne resulterer næsten aldrig i kontrakter, men altid værd at se et talent an som har optrådt i diverse ligaer i udlandet, selv når de er sekundære. Man ved jo aldrig.
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli