LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB tester mod serbere og polakker

| International | 3 kommentarer
AaB tester mod serbere og polakker
Foto: Getty Images

Infoboks

Arka Gdynia - Slask Wroclaw
Ekstraklasa (30/03)
bet365 2,75 3,20 2,60
NordicBet 2,75 3,25 2,40
Oddset 2,70 3,30 2,40
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Superliga-klubben AaB skal spille træningskampe mod et serbisk og et polsk hold, når klubben i januar tager på træningslejr i Tyrkiet.

Der er nu sat navn på de hold, AaB skal møde på holdets træningslejr i Tyrkiet i januar.

Den nordjyske klub skal op mod polske Slask Wroclaw og serbiske Radnicki Nis på træningslejren i Belek, skriver klubben på sin hjemmeside.

AaB-truppen er på træningslejr fra den 21. til den 30. januar, og kampen mod den polske klub spilles den 25. januar, mens Radnicki Nis er modstanderen fire dage senere.

Klubben havde i forvejen meldt ud, at man i løbet af januar skal spille træningskampe mod Hobro og Thisted, inden man den 2. februar spiller sidste testkamp mod Vejle.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

3 kommentarer

Sarriá 11:56          
Radnicki Nis` målscore for 21 kampe i den serbiske Superliga hedder 41-15 ...

https://www.transfermarkt.com/superliga/tabelle/wettbewerb/SER1/saison_id/2018

Off topic
: Jeg har hverken hørt eller set udmeldinger om hvad AaB har af planer for januars transfervindue. Er " bedre sent end aldrig " blevet det nye sort omkring klubbens spillerhandler?
Ib Fucking Simonsen! 14:04          
@Sarriá


- Ditto. Kunne være spændende hvis Gaarde gik offensivt ud. Og f.eks. meldte at han er ved at finde en moden og færdigudviklet CF, som kan spille fodbold på gulvet og styre forsvaret, til at være partner til Okore, samt er ved at finde en stærk DM til at overtage efter Würtz.
Sarriá 01:48          
Jeg har ved en del lejligheder tænkt det samme om midterforsvaret. I min optik er Kasper Pedersen en glimrende duelspiller, men stresser lidt for ofte med bolden.

Så er jeg også spændt på om højreback positionen kommer i spil. Ingen af kandidaterne har for alvor manifesteret sig til fast spilletid.
Fredag 22. marts