Luk

AaB-træner erkender: Vi mangler ret meget

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
28' 0-1 Junior Brumado

Martí Cifuentes er langt fra tilfreds med indsatsen mod FC Midtjylland, hvor AaB tabte på hjemmebane.

AaB tabte lørdag sæsonens første hjemmekamp i Superligaen, da FC Midtjylland vandt 1-0 på Aalborg Portland Park.

Her var gæsterne klart mest overbevisende, og cheftræner Martí Cifuentes var således ikke tilfreds med aalborgensernes indsats.

- Vi manglede nok ret meget. Vi burde kreere flere chancer og spille hurtigere.

- Vi skulle bruge hullerne og accelerere på banen. Vi skulle have været mere modige og bryde linjerne. Når man smider boldene, går det jo stærkt den anden vej, siger cheftræneren.

Transfervinduet er fortsat åbent frem mod slutningen af august, men spanieren har ikke store forventninger til, at der kommer mere ind gennem de kommende uger.

- Mit fokus er at få det bedste ud af den nuværende trup. Så snakker jeg altid med Inge (André Olsen, sportschef, red.) og klubben. Mit mål er altid at forbedre holdet, og sådan tænker Inge også. Det er planen.

- Det er også vores job at udvikle de unge spillere, der får flere og flere minutter. Men vi må se, hvad der sker gennem transfervinduet, siger træneren.

Offensivspilleren Louka Prip, midtstopperen Anders Hagelskjær og senest angriberen Milan Makaric er tilknyttet det nordjyske superligahold over sommeren.

- Spillere som Louka og Anders er virkelig gode, og Milan bliver en god spiller for os. Men det er den første måned for Louka og Anders, og det er Milans første uge.

- De skal nok komme med noget godt, men jeg har også en masse tro på de gutter, der var her i forvejen, siger Cifuentes.

AaB har et enkelt point efter to kampe i den nye sæson af Superligaen. Nordjyderne delte nemlig med FC København i første runde.

/ritzau/


Af Krister Olsen

8 kommentarer

Slettet(481204212108) 22:08          
´Mangler ret meget´ er en anden måde at sige ´vi stinker´... på.

På den anden side - det gør AaB altid.
umop apisdn 22:19          
Sådan er det at være AaB fan. Altid op og nedture. Vi er heldigvis vant til det :-)
ChadKing 22:50          
I mangler fart, hvis i vi spille som
Man City, Barcelona eller hvem fanden Cifu vil have jer til at spille som haha
voldstiv 00:01          
Ja der er langt fra en gang lossen til man city.
Der er pt faktisk langt bare til top 6. For åb
Pt har pilen kun gået nedad denne sæson.
Fansne valgte så lige og følge holdets dyk med deres fine sange til Dalsgaard idag.
Der må sidde nogle stolte fans derude.
Da både de og holdet var lige pinlige idag
fodboldfan85 00:09          
Der var godt nok langt til Barcelona og City, hvis det er den stil man vil spille. Jeg er ikke helt sikker på at tiden er til, at man man kan indføre den type fodbold i Superligaen som den spilles lige nu.

Der vil man komme længst med den pragmatiske tilgang og tre point på kontoen frem mod Mesterskabsspillet og top 6.

Det bliver spændende at se om denne kamp er definerende for deres sæson, eller om de løfter sig i de efterfølgende kampe. Det eneste jeg lige ser de er stærke i er at tage til Parken og få point, og de slår også altid Brøndby i Aalborg.
Sarriá 01:44          
Det er meget vanskeligt at bedømme AaB`s reelle styrke ud fra kampen i dag, for vi var ganske enkelt ikke tilstede. De manglende løb på boldholder var for mig det mest udtalte - og så bliver det rigtigt svært at holde fart og præcision i spillet. Efter sådan en kamp er det altid fristende at konkludere dit og dat for at få afløb for sin frustration, men vent nu og lad holdet arbejde sig godt ind i efterårets kampe og se hvor det bringer os hen. Dog vil en tilgang eller to af lidt mere X-faktor ind på holdet henover transfervinduet bestemt ikke være af vejen.
Augustinussen 09:01          
Top 8 burde være realistisk ;-)
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september