LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB-træner: Vi burde have holdt nullet

| Superligaen | 7 kommentarer
'Gaarde virker ikke overbevisende' - debatten i stor uenig om AaB's nye strategi
'F****** fornøjelse!' Stor AaB-forløsning efter fire kampe uden sejr
Hansen om vilde Superliga-kampe: Her eksploderer det
Askou: Det blev mindst lige så svært, som vi havde frygtet
Hobro slår Vendsyssel i underholdende dyst - se alle 5 mål her
AaB-træner: Vi burde have holdt nullet
Foto: Getty Images

Oprykkerne fra Hjørring hentede et vigtigt point trods et knap så højt niveau, lyder det fra cheftræneren. AaB-træner Jacob Friis efterlyser et clean sheet. 

Onsdag fik Vendsyssel et enkelt point, da oprykkerne spillede 1-1 mod AaB på Aalborg Portland Park.

Her sad AaB i høj grad på spillet, og det forklarer Vendsyssel-cheftræneren med en hård start på nedrykningsspillet.

- Vi har brugt meget energi på at komme godt ind i foråret, og vi ramte ikke så højt et niveau. Til gengæld forsvarede vi med alt, som vi har, siger Jens Berthel Askou.

I nedrykningsspillet pulje 2 har Vendsyssel spillet tre uafgjorte og vundet én kamp. Dermed har vendelboerne skabt et hul på fem point ned til Hobro på puljens sidsteplads.

- Troen og modet bliver større og større for hver kamp. Det vidner om fantastisk godt arbejde og en trup, der giver alt, hvad de har, og har kvaliteten til at få point, siger cheftræneren.

AaB har til gengæld ikke vundet en kamp siden grundspillet i Superligaen.

Cheftræner Jacob Friis så dog fremgang på holdet efter lørdagens nederlag til Vendsyssel i Hjørring.

- Udtryksmæssigt var vi, hvor vi skulle være. Det er et minimumskrav hver gang. Det er basis, og det var der. Vi holdt koncentrationen og holdt vores tryk.

- I stedet for at snakke om det ekstra mål, som vi burde score, så kunne vi snakke om at holde nullet. Det skal forbedres. Vi burde holde nullet i den kamp, siger han.

AaB har sikret overlevelse i Superligaen, mens Vendsyssel ligger på en tredjeplads i nedrykningspuljen og er garanteret en plads i playoffkampene for overlevelse.

/ritzau/

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

AaB4ever9430 21:44          
Du godeste. Det bliver da sværere og sværere at holde med den klub. jeg er kommet på stadion i over 30 og har ærget mig hver gang jeg gik glip af en hjemmekamp. I dag skulle jeg arbejde og jeg var ikke engang ked af det.
Zimmer 07:53          
Tid til udskiftning Gaarde. På tide du.....
Walter White 09:08          
Hvad er det lige der kvalificerede Friis til en ny kontrakt ?

Missede top 6

Missede pokalfinale

Taber til Randers, Vendsyssel og to uafgjorte i sommerturneringen om en Europaplads

Det må være den billigste løsning der gjorde udslaget
Altvidende 09:44          
Han er billig Walther, spiller mere direkte end Hesten. Og ikke mindst han kender alle de mælketænderne der med den nye strategi skal køres ind på holdet. Men ville da fortrække en af Hjulmans assistenter blev hyrreti stedet for. De forstår at køre de unge ind i en fart.
Klogesen? 10:04          
Hallo - Hvad er det du står og siger - du skyder jo på dig selv - så kom igang - dine spillere er ikke i træning - det er det jeg kan se.
Bobby Axelrod 10:42          
Allan Gaarde bliver snart fyret og så vil man igen se fremgang i AaB.

Altvidende, du lider under den vildfarelse at enhver ung fodboldspiller kan formes til en dygtig Superliga-spiller. Det er dessværre ikke tilfældet, det afhænger i høj grad af talentet.
I har en gut på den centrale midtbane som spiller kamp efter kamp, det til trods er han stadig ikke god nok til Superligaen.
Andre eksempler er Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting. Masser af kampe uden nogensinde at ramme et højt niveau. Der er masser af 1. divisions spillere der er lige så gode.
Altvidende 10:58          
Absolut ikke Bobby, så langt fra. Det AaB der tror det, ikke jeg. Jeg synes den nye Nordkraften moddel med kun at vil spille med nordjyske talenter er helt til grin.

Vi evner helt klart ikke at udvikle gode suppe spillere. Men 1 og anden divisions spillere er vi gode til. Dog har de ingen spids kompentancer.

Siden 13 - 14 har vi kun udviklet Mæhle. Jeg gruer for den nye introverte moddel. Og det vil gå os som med Bilbao der insistere på at holdet skal bestå af baskere.

Men der er ikke råd til andet nu hvor Gaarde har formøblet pengene på en helt skæv sammensat trup, samt smidt en masse millioner væk på spillere der slet ikke er gode nok til superligaen,
Søndag 19. maj