LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AaB udlejer Safranko til skotske Dundee

| Championship | 8 kommentarer
AaB udlejer Safranko til skotske Dundee
Foto: Getty Images

Infoboks

Dundee United - St. Mirren
Premiership Oprykningsspil (23/05)
bet365 2,10 3,30 3,50
NordicBet 2,10 3,30 3,45
Oddset 2,05 3,25 3,40

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

AaB-angriberen Pavol Safranko udlejes for resten af indeværende sæson til skotske Dundee United i den næstbedste skotske række. 

AaB har i flere sæsoner haft scoringsproblemer på angrebspositionen, men Pavol Safranko, der var blev hentet til Aalborg sidste sommer, var heller ikke løsningen på kort sigt. 

Derfor har AaB nu udlejet den slovakiske angriber til Dundee United, der spiller i den næstbedste skotske række. Lejeaftalen gælder for resten af indeværende sæson. 

- Jeg har ikke spillet så meget, som jeg gerne ville i AaB. Jeg har brug for spilletid, og i Dundee United F.C. kender manageren mig og mine kvaliteter, siger Pavol Safranko i en pressemeddelelse. 

- Forhåbentlig bliver denne sæson rig på spilletid, mål og selvtillid, så jeg kan vende tilbage til AaB i en forbedret udgave om et år, udtaler den 23-årige slovakiske angriber.

Pavol Safranko har indvil videre spillet 33 kampe for AaB, og angriberen har scoret tre kasser heri. 

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Teresa 16:45          
Så jubles der rundt omkring. De jublende kan prise sig lykkelige over, at det aldrig bliver bevist, om de udeblevne mål skyldes Safranko - eller det faktum, at AaB ikke har haft en offensiv midtbane siden sidste mesterskab. Det er fristende at tage Pohl og andre forsøg med i den ligning.

Oftest hørt hos Wieghorst er noget med at skabe chancer, så man ved godt, at det kniber. Det kræver særlige talenter, hvis målscoreren OGSÅ SELV skal skabe chancerne, og dem findes der IKKE mange af.

Würtz er 6er, Lesniak er 6er, Magnus Christensen mere 6er end 8/10er, og Flores slår ikke til. Hvor er der en ´Kroos´-model, der kan bestemme noget og være motor?
MartinHerold 16:45          
Der er bestemt andre Superliga-legender, der har haft fin glæde af at tage til Dundee U. Læs: Thomas Mikkelsen.
NeverDefeated 16:50          
Emil Lyng... kæmpe legende! Mest af alt for at være så ufatteligt talentløs.
CamelFock 16:52          
Siger det ikke noget om det niveau den mand er på? Når dundee er det bedste match!! Håber han har Børsting, blåbjerg og ikke mindst Pohl med i håndbagagen........
Teresa 17:32          
@CamelFock

Jeg kender ikke Safrankos fortid, men Pohl har banket mål ind tidligere og har sikkert også haft bedre/nemmere betingelser. Der er forskel på at blive hevet og flået og skulle løbe en halv bane, og bare at stå inde foran rammen og score Jon-Dahl-mål - og DEM har Pohl ikke fået mange af.

Hvor han spiller er totalt ligegyldigt - der er masser af ringe afsluttere i superligaen.


PS: Jeg aner ikke, hvorfor mit svar ser ud, som om det kommer før det, jeg svarer på ;) !
CamelFock 19:24          
Teresa

Vi er helt enig om, at det ikke ligefrem er offensiv der klinger på AaB´ midtbane. Men kig på de to angribere, chancer det har de haft mange af, og LANGT de fleste af dem, bliver jo brændt fordi de er så elendige afsluttere... de har bare ikke niveauet

Men det er vel også derfor de er i Aalborg!
Mandag 20. maj