Luk

AaB uenig med AGF: Vi skal spille om EL-billet

| Sydbank Pokalen | 11 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - AaB
Superligaen Grundspil (31/05)
bet365 3,75 3,40 2,00
NordicBet 3,50 3,30 2,12
Oddset 3,80 3,35 2,05
YouBet 3,65 3,30 2,10

AaB-direktør Thomas Bælum bakker ikke op om Jacob Nielsens forslag om at trække lod om en Europa League-billet og afvikle pokalfinalen i efteråret.

AGF-direktør Jacob Nielsen foreslog torsdag i Viaplay Sport Live, at pokalfinalen kunne flyttes til efteråret, så der ville være mulighed for tilskuere til opgøret.

Direktøren mente samtidig, at der så kunne trækkes lod om billetten til Europa League, men det forslag får ikke umiddelbart opbakning fra de andre pokalsemifinalister.

AaB-direktør Thomas Bælum vil i hvert fald gå meget langt for, at Europa League-pladsen bliver vundet på banen, ikke på skrivebordet.

- Jeg er mest tilhænger af, at det bliver afgjort på banen. Det skal vi gå så langt som muligt for. Det har så stor økonomisk betydning for klubberne, at vi for alt i verden skal undgå en skrivebordsafgørelse. Jeg mener, det skal være det sportslige, der afgør den europæiske plads, siger Bælum til DR Sporten.

- Så min vurdering er, at det bliver svært at skubbe pokalfinalen yderligere. Den skal afvikles, inden der skal spilles kvalifikationskampe til Europa League.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, fortæller desuden til DR, at det er UEFA, der skal og kan afgøre, om en lodtrækning ville være lovlig.

Støt AaB og fanscenen gennem fanprojektet: AaB er det hele værd


Af Sara Margren
Torsdag 28. maj