Luk

AaB undrer sig over ADD-klage i Okore-sag

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

I AaB vækker det undren, at Anti Doping Danmark har fundet belæg for at klage over, at matchfixing-sagen mod Jores Okore er blevet droppet.

Anti Doping Danmark mener, at der er belæg for at få genåbnet sagen om matchfixing i forbindelse med en AaB-kamp, hvor Jores Okore modtog et sent gult kort, som der var spillet heftigt på.

Det fortalte Anti Doping Danmark torsdag til bold.dk, hvor det kom frem, at man har klaget over politiets afgørelse til Statsadvokaten i Viborg.

Nordjyllands Politi har ellers droppet efterforskningen, og derfor undrer man sig i AaB over, at sagen nu kan blive genåbnet.

- Anti Doping Danmark har taget den op igen, og det, synes jeg, er lidt patetisk, for politiet har allerede benyttet sig af alle muligheder for at undersøge det, siger sportschef Inge André Olsen til bold.dk. 

- Nordjyllands Politi har gjort sit arbejde og har indstillet efterforskningen, og vi har derfor lagt sagen bag os.

- De har været på sagen, har snakket med alle og besluttet sig for, at der ikke var noget at hente. Nu mener nogen, som ikke har politiets kompetencer, at Jores måske har gjort noget galt. 

Jores Okores kontrakt med AaB udløber denne sommer, så forsvarsspilleren skal måske ud at finde sig en ny klub, mens det heller ikke virker udelukket, at han efter et stærkt forår fortsætter i AaB.

Inge André Olsen ærgrer sig på stopperens vegne over, at han nu måske skal bruge kræfter på sagen igen. 

- Først og fremmest tænker jeg på Jores, som har stået i en svær situation. Som han har sagt, er der ikke noget at hente på det, og det her kommer derfor meget pludseligt. 

- Politiet er de bedste til at finde ud af, hvad der er sket, de har gjort deres job og droppet sagen. I AaB er vi færdige med sagen og kører videre, siger Olsen.

Specialanklager David Schmidt Hvelplund fra Nordjyllands Politi havde torsdag ingen kommentarer til sagen. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Mikkel Nøhr og Johannes Skjøth

10 kommentarer

Istanbul05 14:13          
ADD er sku da helt væk mand..... kom nu videre
Aussie 14:21          
Tjah, ADD skal vel foretage sig et eller andet i disse tider med begrænset sport, så de kan retfærdiggøre deres lønninger...
mwerner 14:25          
Hvorfor sigtes dommer Sandi Putros ikke i sagen? Det er trods alt ham der gav Okore det gule kort.
XSDU 14:42          
Måske fordi at det rent faktisk var en af de meget få korrekte kendelser, som han faktisk har leveret i sin tid som dommer i SL.

At ADD har klaget, bestyrker jo bare den mistanke som mange har haft, men som politiet indtil nu, ikke kunne bevise.
BoldForSjov 14:46          
"ADD er sku da helt væk mand..... kom nu videre"


Hvorfor skal de bare komme videre? Ligesom i alle andre sager har man ret til at klage, hvis man mener, at en sag er lukket på et forkert grundlag. Det er altså ikke unormalt.

Bare fordi politiet ikke finder noget første gang, er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan føre en sag, når de kigger på den igen.
bruger 174491 15:26          
Hvorfor blander Anti Doping Danmark sig i andet end doping??
undiable 16:08          
Fordi de også arbejder med matchfixing.

Hvis ADD har viden om en korrespondence eller lignende de mener ikke er brugt i efterforskningen som i deres optik er relevant skal de da lige præcis gøre det de har gjort.

Det bør være fordi de mener politiet har overset et element i deres efterforskning, det er det man kan i en retsstat.

Så kan det være politiet kigger på det igen og finder en fejl i proceduren eller at de afviser klagen da det ønskede er undersøgt.

Det er lidt ligesom patientklagenævnet.
Søndag 9. august