Luk

AaB vandt fortjent over Horsens

| 3F Superliga | 46 kommentarer

Infoboks

AaB - AC Horsens 1-0
Superligaen Grundspil
53' 1-0 Tom van Weert

AaB vandt fuldt fortjent 1-0, da AC Horsens var på besøg i Aalborg mandag aften i Superligaen.

AaB tog mandag aften imod AC Horens på den nye flotte hybridbane i Aalborg, hvor begge hold skulle jagte sæsonens første sejr. 

AaB spillede 0-0 i premierekampen mod Lyngby, mens AC Horsens tabte 3-0 hjemme mod Randers.

Hjemmeholdet startede kampen med fuld smæk. Der var kun spillet 15 sekunder, da Iver Fossum trykkede af fra kanten af feltet, men desværre for AaB lige på Horsens-keeper Matej Delac.

Delac var meget aktiv i kampens indledning, hvor AaB pressede Horsens helt ned i eget felt og pumpede bolde ind i boksen.

Efter 13 minutters spil vandt AaB bolden højt på Horsens banehalvdel, og så serverede Tom van Weert bolden for Kasper Kusk, men kantspilleren sendte den enorme chancer forbi mål.

Efter 23 minutter fik Horsens deres første mulighed, da Jannik Pohl overraskede Mathias Ross og stjal bolden, men ubeslutsomhed fra Pohl fik muligheden til at løbe ud i sandet. 

Minuttet efter var Jonas Thorsen centimeter fra at få en fod på et hårdt indlæg fra Hallur Hansson, men AaB-keeper Jacob Rinne kunne sikkert gribe.

Resten af første halvleg pressede AaB hårdt på mod Hosens-målet i jagten på et føringsmål, men Horsens stod imod. Kasper Kusk fik endnu en stor mulighed kort før pausen, men igen var Kusk ikke skarp nok i afslutningen, og derfor stod det stadig 0-0, da spillerne gik til pause.

AaB fortsatte dominansen i anden halvleg

Anden halvleg startede helt som den første med en hurtig AaB-chance. Kasper Kusk sendte Van Weert i dybden, men hollænderen misbrugte sin store chance.

Efter 53 minutter kom føringsmålet så for AaB.

Jakob Ahlmann slog et indlæg ind fra højre side. Det tæmmede Van Weert, hvorefter han vendte 180 grader og sparkede bolden flot ind i det lange hjørne. 1-0 til AaB.

Fire minutter senere var van Weert igen på spil, men denne gang ramte han den ikke lige så godt, og bolden røg ud til Horsens-målspark.

Matej Delac var generelt på overarbejde i Horsens-målet, for AaB sendte angreb efter angreb afsted, og både Kristoffer Pallesen og Tom van Weert burde have øget hjemmeholdets føring.

Med tyve minutter tilbage af kampen faldt intensiteten en smule fra AaB, og Horsens meldte sig ind i opgøret igen. 

Efter 73 minutter markerede nogle af de nye Horsens-folk sig. Lirim Qamili sendte et hårdt indlæg ind i AaB's felt, hvor Casper Tengstedt var tæt på at komme forrest, men indlægget blev afværget af Pedro Ferreira i sidste øjeblik.

De sidste ti minutter af kampen var helt lige med en lille overvægt til Horsens. AaB-spillet blev nervøst, da slutfløjtet nærmede sig, og føringen stadig kun var på et mål.

Det førte til et stort Horsens-pres i overtiden, men AaB stod imod og tog derfor alle tre point med fra kampen med en 1-0-sejr.

 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Nielsen

46 kommentarer

YouKnowIt 20:54          
Van Weert og Kusk skylder godt nok et par stykker begge.

Dejligt med en fortjent sejr dog. Kan vi få banket lidt effektivitet ind i offensiven, så kan det godt se rigtig pænt ud.
AC Gul 20:55          
Godt man fik Bo H. sparket ud, vi spiller fantastisk med det nye set up.
bruger 150809 20:56          
Tillykke til flot spillende AaB , det var mænd mod drenge.
I dag er jeg en flov ACH fan , sikke en lorte indsats.
Landstræner 20:57          
Det holdt hårdt. Den burde have været lukket tidligt inde i anden halvleg.

Fatter ikke hvorfor Friis ikke hiver Børsting ud som den første og sætter Lucas Andersen ind?! Børsting var ringere end nogensinde (siger ikke meget, men alligevel...). Når en i øvrigt fantastisk spillende Kusk spillede 1-2 med Børsting, som blev det ved 1 hver gang. Håbløst!

Kusk, van Weert og Fossum var super i det offensive. Granli top dollar. De to backs bød også rigtigt godt ind. Okore håbløs hver gang han slap bolden med ok defensivt. Rinne ikke testet, men lignede sikkerheden selv.

3 point på kontoen og videre. Bliver lækkert at kunne starte med van Weert, Kusk og Lucas Andersen.
Hausser 20:57          
Er lidt rystet over ACHs niveau. Et mirakel de ikke taber med 4-5 stykker.

Der mangler vilje og kvalitet..
mj1987 20:57          
Fuld fortjent sejr i dag. Men vi skal godt nok lærer at score på vores chancer.
Bruger1711823 20:58          
Delac står igen en rigtig flot kamp og redder Horsens fra at få en reel øretæve. Han tog godt fra på de store chancer til AaB.

Lucas Andersen er overvurderet, satte han en fod rigtigt i dag?
Lørdag 31. oktober