Luk

AaB vil belønne Bassogog

| 3F Superliga | 47 kommentarer
AaB vil belønne Bassogog
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - AaB
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,37 3,60 2,70
NordicBet 2,45 3,35 2,80
Oddset 2,45 3,40 2,50

Christian Bassogog er netop blevet kåret som turneringens bedste spiller ved ACN, men inden afrejse var han blevet enig med AaB om en kontraktforlængelse, bekræfter Allan Gaarde.

AaB’s Christian Bassogog har gjort stort væsen af sig selv ved Africa Cup of Nations, som netop er blevet færdigspillet med Bassogog og Cameroun som vindere. AaB-spilleren blev tilmed kåret som turneringens bedste spiller.

De gode præstationer har naturligvis medført interesse for den 21-årige AaB’er, fortæller hans agent, der snart skal mødes med sportsdirektør i AaB, Allan Gaarde.

- Der har været mange henvendelser. Fra Italien, Rusland, Tyskland, Spanien… og nu skal jeg til at undersøge, om han ville kunne få en arbejds- og opholdstilladelse i England, siger Bassogogs spanske agent Kaisor Basor til Ekstra Bladet.

- Jeg skal i hvert fald have et møde med Allan for at høre, hvilke beløb vi taler om nu. Det her foregår jo i et samarbejde med AaB

Avisen skriver, at det lugter af et sommersalg, men at AaB gerne vil belønne Bassogog inden da. Parterne var nemlig blevet enige om en kontraktforlængelse inden Bassogog tog til ACN. Det bekræfter Gaarde over for Ekstra Bladet.

- Ja, det er korrekt. De spillere, der gør det godt, vil vi naturligvis gerne belønne, siger han.

Bassogog kom til AaB fra den tredjebedste række i USA.


Af Nanna Møller Karlsen

47 kommentarer

Maldinini 18:36          
Det er godt flot af så ung en gut der knap har førsteholdserfaring. Bare få forlænget og lad os få en god halvsæson unyder Whieghorst
Nonchild 18:39          
det er fandem godt dansk du skriver, der ingen sammenhæng i dine sætninger lol
Ludomania 18:48          
der ingen sammenhæng
:)

Jeg forstår ikke at Brøndby eller FCK ikke har smidt nogle penge efter den knægt. At han spiller fantastisk er jo ikke en nyhed, han har spillet en del rigtigt gode kamp i efteråret og har kun spillet dårligt når kollegaerne har spillet dårligt.

Han er en spiller der skal spilles god af medspillerne, men så er han så også rigtigt god. Han minder mig om Mohammed Zidan der i gamle dage var ligaens bedste når afleveringerne til ham lå godt.

Det eneste problem jeg ser i ham er at han ikke er den der går forrest når tingene ikke hænger sammen, han er afhængig af et velspillende hold, ellers bliver hans bundniveau udstillet.
necken 18:52          
Hans tegnsætning er bedre end din...

On topic: man må håbe at Bassogog stadig har lyst til at forlænge! Er der nogen som ved hvor længe hans nuværende aftale løber?
Sir_Cumcised 18:56          
Fuld eller ironisk Ludomania? Han har da bestemt ikke spillet fantastisk i superligaen, tværtimod. Zidan? What?
Tico20 18:58          
Tvivler på han gider til Brøndby så hellere blive i Aab
Pollack1 19:06          
AaB vil belønne Bassogog
med hvad? Et klippekort til fadøl i Gaden? AaB er notorisk fedtede med kontraktforlængelser, det er i hvert fald umuligt at konkurrere så snart OB melder sig på banen.
Jeg mener Basse har kontrakt til 2019?
Mandag 21. oktober