Luk

AaB vil holde på varm trup og jagte toppen

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Sportschef Inge André Olsen regner med et roligt transfervindue, hvor AaB holder på spillertruppen.

Inge André Olsen blev ansat som sportschef i AaB med en forventning om at sælge spillere. Men klubben har ikke travlt med at få penge i kassen.

Dermed forventer han et roligt transfervindue til januar i det nordjyske.

- Salg vil altid være en sag, som bestyrelsen skal tage stilling til. I sommeren var det et strategisk valg at beholde alle spillerne, selv om vi havde bud.

- Det er fantastisk, at de gerne vil bygge noget op. Forretningsmodellen er, at vi skal sælge spillere, men vi har muligheden for at sige nej.

- Jeg er glad for, at vi kan opbygge kontinuitet og arbejde videre med, hvad vi har, siger AaB's sportschef.

Nordmanden ser masser af salgspotentiale i AaB's spillertrup. Men det er især de yngre spillere, som Olsen satser på at tjene penge på.

- Vi begynder at få mange salgsobjekter, og der kommer mange fra akademiet. Det går godt, og med vores kommende årgange skal vi nok holde forretningsmodellen med at sælge spillere.

- Der skal bare være god timing, og det er vigtigt at kunne bestemme den timing, siger han.

Alt imens forventer Inge André Olsen ikke at hente det store ind til holdet, der mandag vandt 3-1 over SønderjyskE.

- Det er en god trup med masser af kvalitet. Vi ligger på tredjepladsen efter 16 kampe, og det er ikke tilfældigt. Nu kan vi komme på andenpladsen, hvis vi vinder over FC København.

- Vi er godt dækket ind på alle positioner. Der er ikke kun god bredde i truppen. Dybden er også god. Det betyder, at spillere kan komme ind og præstere, siger Inge André Olsen.

AaB tager søndag imod FC København på Aalborg Portland Park. Vinder nordjyderne, overvintrer mandskabet på andenpladsen i Superligaen.

/ritzau/


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

JEGerUenig 00:01          
Det ikke mange salg der kommer til vinter haha, halvdelen af superliga klubberne ævler løs om hvordan de alle ville holde på truppen.
AaBager 07:13          
Jeg læser kun dig, der ævler løs.
Funkeeh 09:17          
Jeg har egentligt ikke følelsen af, at AaB er blevet betydeligt bedre det sidste halve år. Det føles nærmere som om, at modstanderne generelt er blevet dårligere i superligaen. VI plejer feks. næsten altid at tabe point til både Sønderjyske og Nordsjælland
Aab3-0 10:27          
Det må være fordi du ikke ser holdets kampe. Holdet har bevæget sig tydeligt i en positiv retning igennem de seneste 6 måneder. Der er færre svipsere fra de forskellige transfervinduer og det virker for mig som at der endelig er en tydelig retning når man udvælger spillere til truppen.

At modstanderne er blevet dårligere kan du til dels have ret i, men hver sæson er der hold som underpræsterer (Selvom man ikke er bedre end sin sidste kamp). Jeg vælger at tilskrive de "manglende" pointtab til de andre trupper som du blandt andet nævner, at holdet er vokset som helhed og er blevet bedre til at udnytte sine enge spidskompetencer og udnytte modstandernes svagheder.
Som sagt er dette kun min observation, som jeg håber kan bidrage til debatten.
Mitch Connor 10:39          
"Succesen" kan i høj grad tilskrives, at vi er blevet markant farligere på dødbolde med tremandsforsvar samt tilgangen af Hagelskjær. Alle frispark, hjørnespark og indkast på modstanderens banehalvdel kan potentielt blive en farlig situation, som nemt kan fremtvinges uden nødvendigvis at spille godt.

For vi har ikke spillet godt i specielt mange kampe på det seneste. Vi skaber ikke ret meget i åbent spil.
Geordie4ever 15:56          
Mitch Connor@ For vi har ikke spillet godt i specielt mange kampe på det seneste. Vi skaber ikke ret meget i åbent spil.


Enig og selv på standarder har vi i princippet kun Thelander at skyde efter. Vores bold omgang er utrolig langsom, og vi har sjældent modet til at gå efter den gode killer aflevering. Derfor er jeg glad for at Kusk forhåbentligt kommer til at se mere tid på banen, han er lige det Aab har brug for og kan noget ingen andre i truppen kan, selvom han er utrolig svingende i sine præstationer.
DaveEricGrohl 16:17          
Vi er meget solide i hvert fald, og det virker til at Cifuentes har fået skabt en god holdmoral. Det skal der bygges videre på, omend jeg da tror at der kommer et godt bud på Fossum som vi må tage stilling til. Klart mest afgørende spiller i efteråret for os.

Jeg kunne godt tænke mig Vejles thy knægt de har på hb, hvis det er muligt at hente ham. Kan godt lide hans attitude. Jeg er dog på ingen måde utilfreds med Pallesen
Tirsdag 30. november