Luk

Åben Griezmann: USA kalder efter Barcelona

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Antoine Griezmann er meget åben omkring fremtiden efter Barcelona, hvor han synes, at det vil være et rigtigt tidspunkt at flytte til USA.

I øjeblikket er Antoine Griezmann til EM med det franske landshold, som lørdag eftermiddag er storfavoritter mod Ungarn.

Forud for kampen har den franske angriber åbnet op omkring fremtiden, når hans kontrakt med Barcelona udløber.

- Min kontrakt med Barcelona løber til juni i 2024, og jeg tror at bagefter, vil være det rigtige tidspunkt at skifte til USA.

- Jeg elsker det land, kulturen, NBA og lysten til at opleve de ting, er noget, som driver mig, fortæller han ifølge AS.

Hvis Griezmann og co. vinder over Ungarn lørdag, så er de sikre på at gå videre fra deres gruppe. 

 


Af Theis Fischer Brandt

5 kommentarer

Tropico 15:29          
Rygter går ellers på, at de er ved at sælge ham til Italien: nærmere Juventus, hvis Ronaldo smutter. Det skal finansiere et køb af Laporte, Bernardo Silva eller en anden offensiv spiller.

Jeg håber han smutter. Sammen med Dembéle, Umtiti og Lenglet. Så er der renset ud af franskmænd i klubben, som Abidal kæmpede for at få til.

Griezmann har været et kæmpe flop taget prisen i betragtning.
Dembélé har i samme grad været et flop med en hamrende uprofessionel tilgang og et hav af skader.
Umtiti gik på pension, da han gennemførte VM i 2018 med alvorlige bruskskader i sit knæ. Han vandt VM. Personligt ved jeg ikke, om jeg kan klandre ham. Han var uden tvivl i top 3 af venstrebenet forsvarsspillere på daværende tidspunkt, men hold op hvor er han blevet ringe.
Lenglet havde en god første tid, men i den forgangne sæson har han været pivhamrende ringe. Med tanke på, at Araujo er helt klar, García er hentet ind samt Mingueza og Piqué til forsvaret, ser jeg ikke grund til, at de to andre er der. Piqué går i øvrigt ned i løn og accepterer mindre spilletid.

Egentligt morsomt, at Griezmann selv regner med, at Barcelona holder på ham til 2024.
La Fidanzata d?Italia 15:44          
Jeg tror ikke du skal regne med at Griezmann ender i Juve, det ser nærmere ud til at blive enten Locatelli eller Pogba.
Zinras 15:58          
@Tropico:
Han kan vel mere eller mindre selv bestemme hvor længe Barca vil holde på ham, det er jo det positive ved tidsbestemte kontrakter. Barcelona kan naturligvis købe ham ud, men det bliver nok en dyr omgang som f.eks. Real Madrid har lært ved Bale.
carulus 18:43          
Han tjener alt for meget i forhold til hvad Juventus kan give i løn.
Tropico 11:53          
Nu er alle klubberne jo i en økonomisk krise, så spillerne mere eller mindre tvinges til en lønnedgang. Er ret sikker på, at Griezmann ikke siger nej til det, hvis Messi accepterer næsten en halvering af sin løn - det samme med Piqué. Laporta er kommet til for at rydde op i økonomien. Retter man siger ikke efter det, ryger man ud. Det er ret simpelt. Er rimelig sikker på, at Griezmann ikke gider sidde på bænken de næste 2 sæsoner.
Søndag 25. juli