Luk

AaB'er: Konkurrencen giver noget ekstra

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB's Robert Kakeeto er glad for, at han har fået en ny aftale i det nordjyske, hvor den stærke konkurrence betyder meget for den 25-årige midtbanespiller.

Robert Kakeeto har torsdag forlænget sin aftale med AaB, hvorfor parterne nu har papir på hinanden til 2023.

Den aftale glæder den 25-årige midtbanespiller fra Uganda sig over, for konkurrencen i AaB er særdeles spændende, siger han i en pressemeddelelse.

- Det er fedt. Jeg er glad for at være her, og det er rigtig godt, at jeg skal blive i AaB. Jeg kan lide klubben. Der er gode mennesker, og jeg elsker at spille fodbold, så jeg vil gerne blive her i Aalborg, siger Kakeeto, der særligt i 2020 tog nye skridt i sin AaB-tid, efter han kom hjem fra udleje i Helsinki:

- Det var dejligt i sidste sæson at få vist, hvad jeg kan på banen. Spillestilen passer mig godt, men der er gode spillere i klubben, så vi kæmper om pladsen.

- Det giver noget ekstra til os spillere, at der er konkurrence, for det gør, at vi bliver bedre. Vi kan ikke nøjes med at præstere på samme niveau, for med den konkurrence der er, er vi nødt til at blive bedre. Så det er spændende, når der er konkurrence om pladsen.

Kakeeto understreger, at hans primære rolle på AaB-midtbanen er at sørge for det defensive arbejde.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Jonas Dalgård
Søndag 29. november