Luk

AaB'er om Cifuentes-stil: Utroligt spændende

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - AaB
Superligaen Grundspil (03/03)
Bet25 3,20 3,35 2,23
Oddset 3,35 3,40 2,20
bet365 3,25 3,50 2,15

Frederik Børsting kalder Marti Cifuentes' idéer utroligt spændende og oplever, at udviklingen går den rigtige vej under den nye cheftræner.

AaB har blandt andet brugt vinterpausen på at ansætte ny cheftræner i form af Marti Cifuentes, der er kommet til Aalborg fra norske Sandefjord.

Den spanske cheftræner er kommet med en masse nye idéer, men vil samtidig holde fast i noget af det eksisterende, og den alsidige midtbanespiller Frederik Børsting er hidtil meget positivt indstillet.

- Det er rigtig, rigtig positivt, det han er kommet med. Der er meget nyt, samtidig med at vi skal holde fast i det, der har fungeret godt i den seneste tid. Det er utroligt spændende og meget intensivt.

- Allerede nu er vi blevet bedre til flere af de fokuspunkter, som vi her i starten har brugt meget tid på at få ind under huden. Man begynder så småt at kunne se en positiv udvikling, så det går den rigtige vej, siger Frederik Børsting til AaB's hjemmeside.

Marti Cifuentes får sin officielle trænerdebut for AaB, når foråret sparkes i gang hjemme mod FC København i starten af februar.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Tirsdag 2. marts