Luk

AaB'ers karriere peaker før udløb: Fin dialog

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

AaB - OB 2-0
Superligaen Grundspil
70' 1-0 Rasmus Thelander
84' 2-0 Anders Hagelskjær

Rasmus Thelander medgiver, at han er inde i karrierens bedste periode. Det sker med under et år til kontraktudløb, og han og klubben er fortsat i dialog om kontrakten.

30-årige Rasmus Thelander spiller det bedste fodbold, han indtil videre har gjort i karrieren, der har budt på ophold i Panathinaikos, FC Zürich og Vitesse.

Det karrierepeak kommer i en tid, hvor AaB-profilen har under et år tilbage af kontrakten, og endnu er der kun dialog om en mulig forlængelse.

Det siger Thelander efter fredagens 2-0-sejr over OB, hvor Thelander kom på tavlen for anden gang i sæsonen.

- Som jeg har sagt alle andre gange, så har jeg en fin dialog med AaB. Jeg har et år tilbage af kontrakten, og jeg nyder at spille for dette hold, og det må være det, siger Thelander om sin kontraktsituation og tilføjer om formen.

- Jeg er inde i en god periode sammen med holdet. Jeg kan godt huske tilbage på andre tider, hvor jeg også har været god. I '14 havde jeg en god tid i starten, men ja, jeg er nyder det rigtig meget lige nu, og det hjælper altid meget, at holdet præsterer.

Nu fremhæver du holdet, men hvis man som journalist siger, at du aldrig har været bedre, hvad siger du så?

- Det kan jeg nok godt være enig i, lyder det med et smil fra AaB-profilen.

Thelander har i alt spillet 137 kampe for det nordjyske superligahold. Det er blevet til ni mål og fire oplæg.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

siposip 12:15          
Lad os være ærlige Thelander fortjener Okore løn mere end Okore nogensinde fortjente det...Så lad os få lavet en lønforhøjelse til ham...
mj1987 12:23          
Lige præcis!
DaveEricGrohl 12:55          
Absolut, vigtig spiller når det hele spiller. Udfordringen har hovedsagligt været de mange småskader, men dejligt at han ser ud til at have sluppet af med dem og forsvaret har været ret stabilt med ham som leder. Det er vel bare at give ham en lønforhøjelse
Jakobsen86 13:57          
Meget enig. Var lidt lunken ved Thelander i starten fordi bulletinerne var, at han nærmest var kronisk skadet, men han har ikke misset meget de sidste par år.
Augenthaler taler for sig selv 17:16          
Det optimale for AaB vil vel være, at lave en forlængelse med den klare aftale (som så skal overholdes i modsætning til, hvad spillere andetsteds i Jylland har oplevet), at Thelander skal sælges, hvis der kommer et bud på X antal millioner. En offentliggjort frikøbsklausul bliver det næppe til, den slags har det med at virke afskrækkende, da det er lidt rigidt med en minimumspris fastsat på forhånd.
det_røde_guld 23:58          
Forlæng. Superligaens bedste forsvarsspiller og også bedste anfører. Og ja vi kender godt Erik fra heden i Aalborg, men alligevel vil vi ikke bytte... Så hellere et rap af en kæp.. Forza de røde..
Munken13 00:14          
Thealander er fundamentet for AaB´s vej til stjernerne. En Ny "Munken" er født.
Mandag 18. oktober