Luk

AaB's flotte stime fortsatte med sejr over OB

| 3F Superliga | 28 kommentarer

Infoboks

AaB - OB 2-0
Superligaen Grundspil
70' 1-0 Rasmus Thelander
84' 2-0 Anders Hagelskjær

AaB løb med tredje sejr på stribe i 3F Superligaen, da de satte OB til vægs med 2-0 på to hovedstødsmål. Nordjyderne har nu ikke tabt en kamp siden 2. runde tilbage i juli.

AaB var kommet ind i en flot stime i 3F Superligaen, der havde bragt dem op på tredjepladsen inden fredagens brag mod OB.

Andreas Alms hold kom til Aalborg med en sejr i ærmet, og den svenske træner havde foretrukket Troels Kløve og henvist Moses Opondo til bænken.

Assistkongen i 3F Superligaen Kristoffer Pallesen var selvfølgelig med fra start for AaB, men han blev bragt i situationer, hvor han selv skulle afgøre tingene.

Efter fem minutter løftede Milan Makaric bolden over til Pallesen ved bagerste stolpe, og backen headede lige på Hans Christian Bernat.

Kampen bølgede frem og tilbage, og OB kom også til flere gode chancer i den modsatte ende. Jens Jakob Thomasen lagde bolden ind under mål, men hverken Emmanuel Sabbi eller Troels Kløve kom til bolden.

Pallesen var igen uskarp for hjemmeholdet før pausen, da han sparkede lige på Bernat fra en fremragende position på bagerste stolpe.

I anden halvleg kom Sabbi til et kæmpe tilbud. Bashkim Kadrii lagde bolden i dybden til den hurtige kant, men Jacob Rinne trak det længste strå i situationen.

Flyvende Thelander

Det lignede ikke en 0-0-kamp, når man så på spil og chancer, og det blev det heller ikke.

Med 20 minutter igen sparkede Iver Fossum et hjørnespark ind i låget på Rasmus Thelander. Forsvarsspilleren steg uimodståeligt til vejrs og headede AaB i front med 1-0.

OB var lige ved at gå en lynhurtigt modsvar. Kadrii driblede rundt i en telefonboks i feltet og kanonerede bolden mod hjørnet, men Rinne hev en fremragende redning frem i situationen.

Fem minutter før slutfløjtet kneb den igen med OB-opdækningen på en dødbold. 

Anders Hagelskjær løb til forreste stolpe og drejede bolden ind på en sagesløs Bernat og i kassen til 2-0.

Der kom ikke flere mål i opgøret, og dermed går formstærke AaB op på en delt andenplads med FC Midtjylland på 18 point, som dog har en kamp i hånden.


Af Theis Fischer Brandt
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober