Luk

Aalborg Freja-anfører: BIF-kamp er medaljen

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,72 4,00 4,60
bet365 1,72 3,60 4,75

Aalborg Freja-anfører Simon Gasberg glæder sig meget til opgøret mod Brøndby, og han mener, at kampen skal ses som en medalje for Aalborg Frejas fremragende pokalturnering.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Aalborg Freja og Brøndby IF brager torsdag aften sammen på Aalborg Portland Park i fjerde runde-opgøret af Sydbank Pokalen, og Serie 1-mandskabet glæder sig meget til mødet med den forsvarende danske 3F Superliga-mester.

Aalborg Freja-anfører og målmand Simon Gasberg siger til LigaBold.dk, at mandskabet kan spille helt frit, efter klubben sikrede sig 100.000 kroner som det bedste seriehold i denne udgave af Sydbank Pokalen.

- Presset er jo 100 procent på Brøndby, og vi kan spille helt frit. Vi har opnået det, som vi skulle. Vores pokalfinale var den seneste kamp, som vi spillede i pokalturnering (mod IF Lyseng, red.), fordi vi vidste, hvor meget der var på spil for klubben økonomisk og for truppen. 

- Nu får vi jo medaljen ved at få den her kamp, hvor vi egentlig bare skal have den her oplevelse, hvor vi kan spille fuldstændigt frit, siger Simon Gasberg til LigaBold.dk.

Den 28-årige målmand håber, at Brøndby stiller med et stærkt hold, men han tror dog, at holdet kommer til at spare nogle spillere.

- Det ville et eller andet sted være fedest, hvis de stillede med dem, der spiller normalt, men vi er også klar over, at det ikke bliver den startellever, der startede inde mod FCK, men vi glæder os bare til kampen, og lige meget hvem, de kommer med, så ved vi, at det er et vanvittigt godt fodboldhold, som vi skal spille mod, og som vi nok skal få problemer med at spille mod. Vi håber da på, at det bliver nogle af de store drenge, der får lov til at spille, så vi kan skrive den på CV'et.

Vigtigt med kamp i Aalborg

Gasberg kan mærke, at der er stor interesse for pokalkampen. Opgøret er blevet rykket fra Aalborg Frejas normale hjemmebane Frejaparken til Aalborg Portland Park, hvor AaB normalt spiller hjemmekampe. Han så gerne, at kampen var blevet spillet i Frejaparken, men han glæder sig meget over, at kampen er blevet i Aalborg.

- Det er både godt og skidt, og det går begge veje. Vi ville rigtig gerne have spillet ude i Frejaparken og have fyldt den fuldstændigt op, men det er klart, at der er nogle logistiske problemer med noget sikkerhed og noget lys, så et eller andet sted er det nok den bedste løsning at spille på Aalborg Portland Park. 

- Mange af os er ved at være så gamle, så det er den eneste gang, hvor vi kommer til det, så det bliver også en kæmpe oplevelse i sig selv, siger Gasberg og fremhæver betydningen af, at kampen bliver spillet i Aalborg:

- Jeg synes, at det er megavigtigt. Hvis kampen var blevet rykket til Brøndby, så ville Brøndby have haft alle fordelene i forhold til, at vi skulle spille derovre. Nu beholder vi en lille halv procent, hvis man kan hive det ud af det, når vi nu spiller i Aalborg, og det er dem, der skal ud at rejse for at komme herover. Nu er det jo i vores vante omgivelser. 

- Det er kun 400 meter fra, hvor vi er til daglig, så det er i vores nærmiljø, og alle dem, som vi kender, og normalt støtter klubben, de bor lige omkring stadion, så det er super vigtigt, og vi er rigtig glade for, at det kunne lade sig gøre, siger Simon Gasberg til LigaBold.dk.

Simon Gasberg håber, at der kommer massiv opbakning til mandskabet mod Brøndby, og hvis der kommer mellem 3000 og 4000, vil det være over al forventning, pointerer han.

Opgøret mellem Aalborg Freja og Brøndby IF bliver fløjtet i gang torsdag aften klokken 18 på Aalborg Portland Park. LigaBold.dk kommer til at være til stede på Aalborg Portland Park for at dække opgøret, og efter slutfløjt kan du læse om kampen på LigaBold.dk og bold.dk.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Mandag 6. december
Søndag 5. december