Luk

Aaquist forlader RFC: Ikke det jeg håbede på

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,50 3,75 2,55
NordicBet 2,45 3,95 2,50
Oddset 2,50 3,70 2,65

Mads Aaquist siger til Randers Amts Avis, at opholdet i Randers FC ikke er gået som håbet, og han vender derfor tilbage til FC Nordsjælland.

Mads Aaquist vender tilbage til FC Nordsjælland, når lejeaftalen udløber med Randers FC, og han har ikke haft det håbede ophold hos kronjyderne.

Mads Aaquist har i denne sæson været udlejet fra FC Nordsjælland til Randers FC, men kantspilleren fortsætter ikke hos kronjyderne.

Den 24-årige offensivspiller vender således tilbage til FC Nordsjælland, oplyser klubben på sin hjemmeside, og Aaquist har ikke været helt tilfreds med opholdet.

- Det har ikke helt været den oplevelse, jeg havde håbet på. Men jeg må også være ærlig og sige, at jeg ikke har præsteret, som jeg gerne ville. Jeg har fået den plads og tillid, som jeg skulle, men jeg har ikke grebet chancen i tilstrækkelig grad, siger Aaquist til Randers Amts Avis.

Mads Aaquist har spillet 23 kampe for Randers, heraf størstedelen som indskifter.


Af Sara Margren

6 kommentarer

LaksenRFC 11:46          
Synes det lidt ærgerligt. Enig i, at han ikke har præsteret godt nok; men der var masser af potentiale i ham. Det er vel kun ham og Saba, der til tider kan vise en rigtig god teknik på holdet, og det er jo, hvad vi tilhængere godt kan lide at se. Håber de finder en anden tekniker med samme potentiale; men det er nok desværre ikke de typer vi kan tiltrække med nuværende hold. Jeg må dog indrømme, at Egho steppede op her i de sidste to kampe og vist et rigtig godt teknisk potentiale - håber det kan vare ved.
irtysh 12:43          
Enig der.
Han er den anderledes spiller. En joker. Han kan ændre hele udtrykket på et hold som RFC. Joel var også lidt til en side.
Jeg tror, det er vigtigt, at man ikke får en al for homogen trup.

Aaqvist skal nok få sit gennembrud - og sikkert næste gang, han giver det en chance.
FC Nordsjælland 14:29          
Mit bud er, at han bliver fritstillet i FCN (og derefter måske ryger til RFC).
Holluf1980 14:50          
Han ryger til Fremad A...
Bæstet 00:02          
Verdamt, Jeg håbede at vi havde så højt til loftet at han blev. Det bliver kampen mellem tekniske spillere og tonser klumperne, og desværre vinder tonserne nok med Thomasberg ved roret. Det ser svært ud for de tekniske spillere i RFC, og nok ikke så underligt at ungdomsspillerne kigger andre veje for tiden.
Rammu 06:59          
Han virker til at være en rigtig god fyr, men outputtet på banen har bare ikke været tilstrækkeligt. Han skal nu nok klare den andetsteds. Og så har jeg fuld tillid til at SP finder et par tekniske profiler til os
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober