LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Aaquist: Vi mistede lidt gnist og intensitet

| Superligaen | 0 kommentarer
Aaquist: Vi mistede lidt gnist og intensitet
Foto: Getty Images
Efter en god start på kampen mistede Randers-spillerne noget af intensiteten og begyndte at presse for individuelt, mener Mads Aaquist efter nederlaget til FCN.
 
Randers startede godt, men luften fes langsomt ud af ballonen.
 
Nogenlunde sådan lyder konklusionen fra den FCN-ejede Randers-spiller Mads Aaquist efter lørdagens klare 4-1-nederlag i Farum.
 
- Jeg synes egentlig, vi kom meget godt ud og fik implementeret det, vi gerne ville. Vi havde meget godt fat i kampen, og så fik de et mål, og så fik de vel sat sig igennem, siger Aaquist.
 
- Vi mistede lidt af den gnist og intensitet, vi havde fra starten af. Og så lukkede vi for mange mål ind, vi ikke skulle lukke ind.
 
Ifølge Aaquist holdt Randers-spillerne ikke de aftaler, de havde indgået før kampen.
 
- Vi skulle stå sammen og arbejde som et hold i presset. Det blev lidt for individuelt, når vi gik op.
 
- Når man møder et hold som Nordsjælland, der lukrerer på det der, så bliver det bare svært. De spiller sig bare ud af det, og så løber man en masse meter, som ikke er nødvendige, siger Aaquist.
 
Offensivspilleren var tæt på at få en drømmestart på kampen på sin tidligere hjemmebane, da han efter få minutters spil hamrede bolden på stolpen. Det ærgrer naturligvis Aaquist, at den ikke strøg i kassen. 
 
- Jeg ville da gerne have set den gå ind. Det var et meget godt spark, synes jeg. Men den ramte lige fem centimeter længere ude, end den skulle.
 
- Sådan er det nogle gange, så går den ind næste gang. Jeg ville selvfølgelig gerne have scoret, men jeg ville endnu hellere have vundet, siger Mads Aaquist, der nød at være tilbage på Right to Dream Park.
 
- Det var dejligt. Det er altid dejligt at se nogle mennesker, man kender og har haft det godt med. Så det var da rart, men lige nu er det den værste følelse.
 
23-årige Mads Aaquist er udlejet til Randers fra FC Nordsjælland frem til sommer. Kronjyderne har en købsoption på offensivspilleren.


anton@bold.dk


Stream Randers FC – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar