Luk

Aarhus F-chef om FCH-program: Ikke tosset

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

Aarhus Fremad-træner Morten Dahm Kjærgaard er ganske tilfreds med, at det er AB og Jammerbugt FC, som venter FC Helsingør i de to sidste kampe.

Onsdag spilles næstsidste runde i 2. division, og spændingen er fortsat stor i oprykningsspillet.

Her er FC Helsingør foran med to point ned til Aarhus Fremad.

Hos sidstnævnte er man ganske positivt indstillet inden de to sidste kampe, hvor Aarhus Fremad-chefen Morten Dahm Kjærgaard blandt andet ikke er helt utilfreds med FC Helsingørs to modstandere i de sidste to runder.

Det siger han, da bold.dk spørger ind til oprykningsdrømmene.

- Jeg tror på, at vi kan vinde de næste to kampe, og det er jo nemt for mig at forholde mig til, for det er det, jeg kigger mest ind i.

- Ellers skal jeg kigge på FC Helsingør og så AB og Jammerbugt, som FC Helsingør møder, siger Aarhus Fremad-træneren og fortsætter:

- Hvis man skal finde noget der, så har AB vundet de sidste to. De har fået vind i sejlene og er et ungt hold, der gerne vil og kan spille. De kunne godt få en åben kamp mod FC Helsingør.

- Det samme med Jammerbugt FC. Det er det hold, der har fået flest point sammen med os efter pausen. 

- Så hvis man på papiret bare skulle vælge en modstander, der skulle have FC Helsingør i den sidste kamp, og det eventuelt skal afgøres der, så er det ikke helt tosset, at det er Jammerbugt FC.  

- Det er tilmed den længste rejse, Helsingør kunne komme ud på til Nordjylland, og jeg ved med Bo Zinck (træner, red.) deroppefra, at det er et godt hold, der er godt forberedt og gerne vil spille. Så det synes jeg sgu er okay, hvis vi skulle vælge noget. Det er rigtig fint, og så må vi se.

- Det kunne være fedt. Og det er det, vi kan mærke, at hvis man kommer derhen og får en lørdagskamp i sidste runde, hvor det hele står og vipper, så er det jo en kamp, hvor resultater det ene og det andet sted kan sætte nogle følelser i spil.

- Det er sgu meget interessant.

Aarhus Fremad skal selv op imod HIK onsdag og siden Frem på lørdag.

Pointtab i premieren kan have været uundværligt

Ser man på Aarhus Fremads resultater i det komprimerede slutspil, vil gulsorte fans formentlig være kede af premierens 1-1-kamp mod Vanløse.

Siden har man vundet de tre seneste og med tre point mod Vanløse havde man på papiret altså været á point med FC Helsingør nu - hvis altså resultaterne havde flasket sig som nu.

De hvis'er fylder dog ikke det store i Aarhus Fremad, hvor træner Kjærgaard har taget stor læring med fra 1-1-kampen mod Vanløse.

- Vi var alle skuffede efter kampen, og særligt da vi så, at Helsingør tabte i den første kamp. Det er meget 'tænk nu hvis, vi havde vundet'. Så havde vi været á point, og det gør, at Helsingør skulle have vundet de to sidste, siger han og uddyber:

- Nu skal de tabe en, og det giver selvfølgelig en forskel, men det er ikke noget, vi kan gøre noget ved. Vi har flyttet på de ting, vi har indflydelse på, og så lærte vi jo meget af den kamp.

- Strukturen så godt ud, og vi var egentlig taget meget godt tilfredse med kampen, da vi så den igen. Det kan også have været læringen fra den kamp, der måske løftede os et tak op til Helsingør-kampen efter, så det kan jo være, at den faktisk har været helt uundværlig for vores udvikling.

Aarhus Fremad vandt 1-0 over FC Helsingør i den efterfølgende kamp og sparkede altså igen spænding i kampen om oprykning til 1. division.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Aarhus F.yren 14:16          
FORZA FREMAD
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli